Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Patoloogiliste Trumpi-vihkajate kommentaare ei maksa isegi mitte lugeda

-
14.07.2024
Marko Mihkelson ei ole juba ammu kellelegi autoriteet.
© UU

USA presidendikandidaadi tulistamine on kahtlemata suursündmus ja seda kasutavad ära ka need, kes südames tõenäoliselt kahetsevad, et atendaat ebaõnnestus.

Eesti peavoolupoliitika on Trumpi alati vihanud ja Bideni poole hoidnud. Nüüd analüüsivad need kodukootud eksperdid tekkinud olukorda ja teevad prognoose, mistõttu on tark nendesse skeptiliselt suhtuda.

BNS vahendab: “Riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson leiab, et sõltumata tagamaadest tegi nurjunud atentaadikatse USA presidendiks pürgivast Donald Trumpist märterkangelase ja muutis kogu valimiskampaania vaba maailma jaoks ebasoodsamaks.”

Eesti ühiskond peaks juba ammu mõistma seda, et pedofiilia-hõngulisse skandaali sattunud Mihkelson on kaotanud igasuguse tõsiseltvõetavuse mistahes küsimuses ning lisaks esindab ta Trumpi patoloogiliselt vihkavat Reformierakonda. Teda võidakse endiselt ülespoole upitada, aga “pornopiltniku” jalad on jäädavalt poris kinni ja tema sõna pole mingil määral autoriteetne.

Uudismaastikul maksab nüüd eriti hoolikalt jälgida, mida uskuda ja mida mitte. Näiteks uudistekanal STT korraldas alles reedel ülistuslaulu 81-aastasele Joe Bidenile, üritades väita, nagu oleks tolle arvukad apsud nüüd minevik ja mees olevat jälle nooruslik. See ei saa juba mehe vanuse tõttu tõsiseltvõetav olla.

EKRE aseesimees Mart Helme ütles, et kui vaadata pealkirju meedias, siis ridade vahelt kumab isegi vastu pettumus, et atentaat Trumpile ei õnnestunud. Pärast esimesi vastukajasid hakkab see ilmselt veelgi selgemini silma paistma.

Uued Uudised