Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Senaator JD Vance: tapmiskatse taga võis olla Bideni kampaania retoorika

-
14.07.2024
Senaator JD Vance.
© Scanpix

Ameerikas on demokraadid Donald Trumpi meeletult demoniseeritud ja see võiski olla põhjuseks, miks 20-aastane noormees otsustas “deemoni” kõrvaldada.

USA vabariiklasest senaator ja üks Donald Trumpi võimalikest asepresidendikandidaatidest JD Vance süüdistas Trumpi tapmiskatses president Joe Bideni valimiskampaania Trumpi-vastast retoorikat.

“Täna ei olnud tegemist pelgalt isoleeritud juhtumiga,” kirjutas Vance sotsiaalmeediaplatvormil X. “Bideni kampaania keskne teema on, et president Donald Trump on autoritaarne fašist, kes tuleb iga hinna eest peatada. See retoorika viis otseselt president Trumpi tapmiskatseni.”

Kui Trump võimule sai, viis tema vastu suunatud retoorika selleni, et noored lubasid akendest välja viskuda ja hiljem suunati tema vastu ka kurjategija George Floydi ülistamisel põhinenud Black Lives Matteri “linnapõletussuvi”. (AP-BNS-UU)

Toimetuselt: ka Eestis on võimutsevad liberaalid ja vasakpoolsed ajuti arendanud EKRE-vastase hüsteeria tasemeni, kus peetakse õigeks mida tahes, “peaasi, et EKRE võimule ei pääseks”. Kui arvestada, et paljud vasakliberaalsed noored on kasvatatud sellisteks, et nad soovivad koguni oma vanemate töökaaslaste surma, siis potentsiaal selleks, et rahvuskonservatiividega hakatakse arveid füüsiliselt klaarima, on päris olemas.

“Seni ei ole õnnestunud Trumpi vangi panna. Nüüd tehti katse teda tappa (nagu paari kuu eest Ficco puhul),” kirjutab sotsiaalmeedias Veiko Vihuri.