Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Biden oma toetajatele: „On aeg võtta Trump sihikule“

-
15.07.2024
Joe Biden ja Donald Trump teledebatil
© Scanpix

USA president Joe Biden kasutas esmaspäeval kampaania rahastajatega peetud vestluses ohtlikku retoorikat, öeldes neile: “Me oleme arutelust rääkimise lõpetanud; on aeg võtta Trump sihikule.“

81-aastane demokraatide presidendikandidaat esines kommentaariga 8. juulil, vahetult enne Donald J. Trumpi atendaadikatset, vahendab Politico.

Rääkides sadade juhtivate annetajatega, ütles Biden: “Me peame edasi liikuma. Vaata, meil on umbes 40 päeva partei kongressini, 120 päeva valimisteni. Me ei saa rohkem aega raisata sellele, et meie tähelepanu on hajutatud.“

“Mul on üks töö ja see on võita Donald Trump. Ma olen täiesti kindel, et olen parim inimene, kes seda suudab. Niisiis, me oleme arutelust rääkimise lõpetanud; on aeg võtta Trump sihikule,” kuulutas ta.

Pärast Pennsylvanias toimunud mõrvakatset, mille tagajärjel Trump sai vigastada ja vähemalt üks tema toetajatest sai surma, tegi Biden avalduse, milles nimetas rünnakut haigeks ja ütles, et Ameerikas pole kohta sellisele vägivallale.

Kuid samas ähvardas see sama isik vahetult enne tulistamist, et Trump kavatseb hakata diktaatoriks, õhutades hirmu ja vihkamist vasakradikaalide hulgas oma vastaskandidaadi vastu.

 

Allikas: The National Pulse