Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mati Kuklane: liberaalid tuleb nende poolt sooritatud kuritegude eest kohtu alla anda

-
15.07.2024
Kui uurida Trumpi tapmiskatset, siis võib leida selle näo.
© Scanpix

EKRE poliitik Mati Kuklane võtab oma nädalakommentaaris kokku maailmas hetkel toimuva, milles esikohal on mõrvakatse pseudoliberaalset maailma hirmutava Donald Trumpi vastu.

“Kõige tähtsam maailmapoliitikat muutev sündmus oli kindlasti atentaat Donald Trumpile. Liberaalid leiavad, et Trump ei esinda USA väärtusi, vasakpoolsed aktivistid on vehkinud piltidega, millel oli näha Trumpi maha lõigatud pea. Hulk aktiviste leidis Trumpi esimesel ametiajal, et ta pole seaduslik USA president.

Kahtlemata põleb liberaalide peas müts. Maailmale hakkab kohale jõudma, millega on liberaalid hakkama saanud. Kommunistlikud kurjategijad pääsesid suures enamuses kohtumõistmisest, kas ka liberaalid? Hävitatud on Euroopa kristlik kultuur, 2000-aastased traditsioonid, riigid ja rahvad on viidud võlaorjusesse ja sisuliselt jäänud paljakäsi ida ja aasia hordide vastu. Rohehullus on hävitanud Euroopa konkurentsivõime. Hävitatud on riigi alustala, tugev, konservatiivne perekond. Kõigis riikides on oma viiendad kolonnid, küll slaavlasi, küll moslemeid.

Vene okupatsioonijõud ründasid esmaspäeva päeval Kiievis asuvat Ohmatdõti lastehaiglat, kus suri neli ja sai viga mitukümmend inimest. Tegu on Venemaa ühe jõhkraima rünnakuga Ukraina pealinnale täiemahulise invasiooni algusest alates. Liberaalsed lääneriigid reageerisid sellele sündmusele väga leigelt, koostöö Putini režiimiga jätkub. Vene rakett KH101, mis haiglat tabas, sisaldas hulgaliselt Lääne komponente.

Prantsusmaa vasakliit Uus Rahvarinne hoidis ära parempoolse Rahvusliku Liidu võidu Prantsuse parlamendivalimiste teises voorus, kuid pole selge, kuidas sotsialiste, kommuniste ja rohelisi koondav liit suudab absoluutse enamuseta valitsust moodustada. Ühesõnaga Prantsusmaa allakäik jätkub.

Euro-Aafrika jalgpalli meistriks tuli Hispaania, kes alistas finaalis Inglismaa 2-1.”

Allikas: sotsiaalmeedia