Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kilekotipeaminister lubab “hiilgavat kõnet” selle kohta, kuidas rahvas halvemini elama hakkab

-
17.07.2024
Michal ei tee midagi Kaja Kallasest paremaks, sest tegu on kärpe- ja allakäiguerakonnaga.
© Internet

Kaja Kallas keeras oma kärpepoliitika ja rohepöördega riigi majanduse tuksi ning tema aseaine lubab kauni kõnega allakäigu uuest faasist teada anda.

BNS vahendab: “Reformierakonna peaministrikandidaadi Kristen Michali sõnul on valitsusliidu kõnelusi pidavad Reformierakond, Eesti 200 ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond neljas olulises valdkonnas suures pildis kokkuleppele jõudnud.

Michali sõnul on esmaspäevaks kavas kokku kutsuda Riigikogu erakorraline istung, kus “peaministri kandidaat saaks esineda hiilgava kõnega ja saada vastav mandaat,” nagu ütles Michal.

“Hiilgava kõne” sisu rääkis välja peaministri kuriteopartner. “Kokkutõmbamise pool saab olema väga suur,” ütles Eesti 200 juht Margus Tsahkna.

Asi imbub välja mujaltki. Haridus- ja teadusminister Kristina Kallas paneb neljapäeval valitsusele ette mitte maksta järgmisel aastal riiklike haridusstipendiume, vahendab BNS.

Kummaline on ka see, et Michali kõned Riigikogus pole kunagi “hiilgavad” olnud. Ju siis oskavad Reformierakonna ilusasti rääkida ainult kärbetest ja maksutõusudest.

Uued Uudised