Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: bolševistlik seeme ehk endine komsomolijuht kiidab endise juhtkommunisti tütart

-
17.07.2024

Valdo Randpere ei tohiks mitte kunagi lasta oma IQ-d mõõta. Ja kui ta muidugi ka minimaalselt sõna võtaks, siis mõtleksid kõik, et näe, kui elutark riigimees.

Mõõta ta küll ei lasegi, aga sõna võtab ja reageerib koheselt sõnale „idioot“, nagu 14. septembril 2022. aastal, kui ta esines valitsuse infotunnis Riigikogus avaldusega, väites, et koridoris olles kuulis, kuidas keegi saalis vaikselt lausus sõna „idioot“. Randpere reageeris koheselt sellele kutsele ja jooksis saali. Kindlasti reageeriksid kutsele ka tema fraktsioonikaaslased, aga neid ei olnud tol hetkel isegi koridoris mitte tule siia idioot

Täna aga ilmus EPL-Delfis lugu „Valdo Randpere: energiakriis, sõda, inflatsioon, majanduskriis – enne kriitikat tasub mõelda, millisel ajal Kallas peaminister oli“.

See on üksühele tänaste Venemaa sovettide, vanade küüditajate ja muude kommude ning putinlaste õigustus Stalini metsikustele: „Aeg oli selline“.

Teist argumentatsiooni Rahva Hääle toimetajast NLKP propagandisti Siimu tütre küündimatu riigijuhtimise õigustamiseks ei olegi oodata Randperelt, kes töötas aastatel 1982–1983 Eesti NSV Justiitsministeeriumis ministri abina ja aastatel 1983–1984 ELKNÜ Keskkomitee propaganda- ja kultuuriosakonna instruktorina.

„Ma mõtlen eelnevatele valitsustele, kus oli palju mehi aga vähe mune, ja ma pole üldse kindel, kas ja kes oleks olnud parem peaminister neis hulludes oludes,“ kirjutab Randpere.

Analüüsigem seda lauset: Valdo Randpere tunnistab, et mõtleb oma meeskolleegide munadele. Et väheks jääb.

Olgem sallivad.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: kuhu kadus Donald Trumpi oma kehaga katnud naine?