Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas koroonaga hakatakse põhjendama ja ka ennetama president Bideni uusi äpardumisi?

-
18.07.2024
“Vanale mehele pole vaja mitte tuumanuppu, vaid taldrikutäis sooja suppi,” öeldakse Ameerikas.
© Scanpix

Uuesti USA presidendiks kandideeriva Joe Bideni äpardumistest on saanud lausa legend, ometigi jätkab eakas poliitik kandideerimist ning tema meeskond üritab talle tugesid alla sättida.

USA president Joe Biden haigestus kolmapäeval koroonaviirusesse, teatas telekanal CNN.

“USA president Joe Biden tegi kolmapäeval Las Vegase kampaaniareisil positiivsed koroonaviiruse testid ja tal on kerged haigusnähud,” teatas Valge Maja ametlikus avalduses.

“Biden kavatseb reisida oma Delaware’is asuvasse suvilasse, kus ta isoleerib ennast, kuid jätkab selle aja jooksul kõigi oma kohustuste täitmist,” ütles veidi hiljem Valge Maja pressiesindaja Karine Jean-Pierre ajakirjanikele.

Tundub, et president “koristati” haiguse ettekäändel avalikkuse silma alt ära, et ta ei saaks ennast uuesti “täis teha” ning koroona oli selleks sobiv ettekääne. Miks teda haiguse eest aga ei hoitud, näiteks kurikuulsate vaktsiinide abiga?

New York Timesi andmetel ütleb Biden intervjuus esimest korda, et eeldas teatepulga edasiandmist kellelegi teisele, kuid otsustas uuesti kandideerida, sest uskus, et tema tarkus ja kogemused võivad aidata leevendada riigi süvenevat lõhestatust.

See, mis toimub praegu Ameerikas, on küll paraku ajaloo suurim lõhestatus ja selle on tekitanud demokraadid eesotsas Bideniga. Just demokraatide eestvedamisel algatati Black Lives Matteri “linnadepõletamine”, kus iidoliks sai ühtäkki rasedat naist kõhtu sihtinud kurjategija George Floyd, ning see lõhkus täiesti mustade ja valgete paranenud suhted, mis toimisid hästi isegi olukorras, kus rassismi veel oli. Nüüd on mustade ja valgete suhted lõplikult rikutud ja viimased lahkuvad omasuguste keskkonda, sealhulgas kriminogeenseks muutunud Californiast Texasesse.

Kui Joe Biden tagasi valitakse, vajub Ameerika veelgi enam mülkasse ja uus kodusõda muutub reaalsuseks.

Uued Uudised