Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mart ja Helle-Moonika Helme tõid EKRE Tartumaa Ümarlauale pungil täis saali rahvast

-
19.07.2024
Mart ja Helle-Moonika Helme olid Tartus väga oodatud.
© Erakogu

Eile, 18. juulil toimus Tartus V SPA konverentsisaalis EKRE Tartumaa Vaba Vestluse Ümarlaud, kus esinejateks olid paljude lemmikud, EKRE aseesimees, endine siseminister, riigikogu liige Mart Helme ja tema võluv abikaasa, riigikogu liige Helle-Moonika Helme.

Meil, ekrekatel on vedanud! Mitte ühelgi teisel erakonnal ei ole nii tugevaid poliitikuid, kui seda on Helmed. Nad on muutnud EKRE oma oskuste, teadmiste, suure töö ja riigimehelikkusega erakonnaks, kes täna on eestlaste viimane lootus. Suur hulk inimesi vaatab EKRE, kui eestlaste päästerõnga poole. Sellest lähtuvalt oligi Ümarlaua teemaks: mida teha, et Eesti jääks Eestiks ja EKRE jääks EKRE-ks.

Algatuseks juhatas Ümarlaua sisse Merike Lumi, seejärel tegi lühiettekande Aare Tamm ja siis rääkisid kõigest pikemalt Mart Helme ja Helle-Moonika Helme. Kõige lõpus oli küsimuste voor.

Kohale oli tulnud ca 140 inimest. Rahvas elas kaasa, esitati huvitavaid küsimusi nii Mardile, kui Moonikale, millele saadi otsekoheseid, ammendavaid vastuseid, nagu Helmetelt ikka. Võiks tõmmmata paralleeli EKRE kongressiga, kus inimesed olid justkui vabanenud, sõbralikus, sundimatus õhkkonnas.

Sündmuse lõpus liitusid kolm inimest EKRE-ga, kokkuvõtteks võib öelda, et EKRE töötab tõusvas joones, et Eesti jääks Eestiks ja EKRE jääks EKRE-ks!

Merike Lumi