Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: ärge usaldage eesti peavoolumeediat, kontrollige kõik uudised üle teiste allikate abil!

-
19.07.2024
Süüdatud buss Leedsis

ERR teatab:

„Suurbritannias asuvas Leedsis puhkesid neljapäeva õhtul ulatuslikud rahutused, märatsejad panid põlema reisibussi ja lükkasid ümber politseiauto. Ajaleht The Telegraph kirjutab, et märatsemine võis puhkeda pärast seda, kui sotsiaaltööteenistus võttis neljapäeval ühest perekonnast neli last enda hoole alla. Kohalike inimeste ja politsei vahel toimusid kokkupõrked. Inimesed loopisid korrakaitsjaid kividega. Märatsemisega seotud videolõike jagatakse nüüd ka sotsiaalmeedias. Üks kohalik naine, kes pole märatsemisega seotud, ütles, et puhkenud vägivald šokeeris teda. Tema sõnul peaks asjasse sekkuma armee. Leedsi linnavolikogu liige Salma Arif kutsus inimesi üles jääma siseruumidesse.“

Selles kastreeritud riigimeedia „uudises“ on põhiküsimus see, keda peetakse silmas “kohalike inimeste” ja „ühe kohaliku naise“ all. Ilmselt on tegemist ülalmainitud Leedsi linnavolikogu liikme Salma Arifi hõimukaaslastega.

ERR ei täpsusta, et lapsed olid ära viidud just sissesõitnute perekonnast, kus nende kohtlemine oli väljunud juba igasuguse tsiviliseerituse raamidest.

ERR ei teata, et mässavad muidusööjate jõugud koosnevad seda elamurajooni okupeerinud etnilistest pakistanlastest, kuigi kohapeal tehtud videotes inglise keel ei kõla üldse, seal röögivad sajad vandaalid ainult oma keeles.

ERR ei maini, et kohalikud väljaanded, kes kiruvad politseid passiivsuse eest, viitavad politseijuhtide sõnadele, mille kohaselt kardab politsei, et kui ta hakkab märatsevaid migrante laiali ajama, süüdistatakse teda jälle rassismis.

ERR salgab, et ka tema käsutuses olevatel kaadritel lõhuvad hullunud migrandid autosid lausa oma puupeade, rusikate ja jalgadega ning panevad sõidukid põlema, süütavad ühistranspordi busse, maju, kohalikke kultuuriasutusi, lõhuvad vitriine ja kaubaautosid.

ERR ei täpsusta, et enamuse selles elamurajoonis moodustavadki pakistanlased.

Sellest meie impotentse riigimeedia pooltõest-poolvalest ei ole miljoneid samostite peale kulutaval rahval küll mitte mingit kasu.

Ivan Makarov

video: