Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: Eestit ootab svetloje buduššeje

-
21.07.2024
Kollanokast poliitbroiler tahab süüa!

Tänase päevani arvasin, et rängim süüdistus EKRE aadressil tuli Raja Talu peremehe Gunnar Tärni suust, kes väitis Maalehe-Delfi portaalis, et Helmede tekitatud kevadkülmad ta marjapõõsad ära võtsid.

Aga ei, kus sa sellega: nüüd tuli välja, et EKRE on Vladimir Sveti keskerakonnast minema peletanud ja sotside ridadesse ajanud.

Täna õhtul ilmus Delfis lugu „Sotsidega liitunud uus taristuminister Vladimir Svet: Keskerakond on hakanud ideoloogiliselt nihkuma EKRE poole“.

Tõesti: Toom, Jevgrafov, Arhipov, Kõlvart, Tšaplõgin, Belobrovtsev jpt keskerakondlased otsustasid hakata eestlasteks, enamgi veel – eesti rahvuslasteks. No kuidas vaene väike Svet saakski selliste jubedate natsionalistidega ühes paadis olla. Ja veel opositsioonis ka!

Nii toimetaski ta oma pisikese keha ja peenikese häälekese ning seks puhuks kiiruga kasvatatud truualamliku ossilise habemekese sotside ühikasse. Tallinna opositsioonil veel üks hääl vähem, selle nimel tasus sotsidel ja nende Stenbocki liitlastel uus ministrikoht leiutada küll. Milline kokkuhoid – osteti juba valmis broiler, ja veel nii, et broilerile hakkab maksma riik.

Aga kõiges on süüdi muidugi EKRE. Ja EKRE oli süüdi ka selles, et Svet kaevas üles terve eestlaste pealinna ja leidiski – mitte küll Kalevipoja komparteipileti, vaid omaenda SDE parteipileti, mis on veel vingem.

Ja kui nüüd kaevatakse üles kõik Eesti tähtsamad magistraalid, süüdi jääb ikka EKRE.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: Budapesti memorandumi déjà vu? Aitäh, aga see on habemega nali