Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: tassike kohvi „meie inimestele“

-
24.07.2024

Eestis jätkub meie ülisõjaka presidendi ja valitsuse poolt tekitatud paanika: nüüd siis hea Pille Pürg ostis Hispaaniasse korteri ja möönab: „Äkki võiks igal eestlasel olla koht, kuhu minna, kui häda tuleb õuele?“

Esimene mõte oli, et kui iga eestlane pageks Eestist, kes oleks siis siia jäänud? Ah jaa, meie rohkearvulised „meie inimesed“ koos röövvallutajate ja uuskolonistidega.

Aga äkki keegi üldse ei märkagi, et eestlased ära lähevad? Tallinn on ju ammu muukeelne, Narvast rääkimata.

Kunagi nõukogude ajal ringles üks juudianekdoot (praeguse Lähis-Idas toimuva õuduse tõttu vahetan kolmanda osapoole välja).

Niisiis eestlane, venelane ja aafriklane püüavad Paldiskis kinni kuldkalakese, kes mõistagi lubab täita nende kolm soovi. Kuna mehi on ka kolm, siis igaüks esitab ühe.

Eestlane soovib: „Et Eestis ei oleks venelasi.“

Venelane soovib: „Et Eestis ei oleks eestlasi“

Aafriklane aga küsib kalakeselt, et kas too täidab nende mõlema soovid. Kuldkalake lubab, et need on sama hästi kui täidetud.

Ja siis soovib tüüp tassikese kohvi.

Anekdoodi universaalsus seisneb selles, et juudi selles saab vahetada ka ukrainlase vastu, ja see oleks eesti olusid arvestades eriti pikantne. Aga mina seda muidugi ei tee.

Kroonika vahendab Naistelehte:

„Eks see mõte mõlkus juba paar aastat,“ tunnistab parodist Pille Pürg, kes soetas endale kodu Hispaaniasse. „Muidugi on see seotud meie idanaabriga. Annaks jumal, et Ukrainas toimuvat õudust meil kogeda ei tuleks. Aga ega ette tea. Just seepärast tiksuski peas, et äkki võiks igal eestlasel olla koht, kuhu minna juhul, kui häda tuleb õuele,“ ütleb Pille, et Hispaania korterist saab tema talvine suvitamispaik.“

Kas ma tõesti muutun politikaaniks? Arutlen nüüd oma rikutuse tasemel. Et ahhaa, meie valitsus on ehk patriootlikum, kui me arvasime: võttes eestlastelt suurema osa rahast ja ka autod, garanteeritakse ju, et eestlased endale midagi kusagil ei osta ja ka lihtsalt autoga mööda maismaad ära ei sõida, nagu kunagi meritsi paatidega. Kui aga rahvas on sunnismaine, siis ka Eesti tühjaks ei jookse. Geniaalne!

Ja ärgem olgem pessimistid: miks küll peaksid isegi Venemaa kallaletungi puhul siit ära sõitma sellised eestlased, nagu Anne Veski, kelle parodeerimisest algas  Pille Pürgi enda tähelend? Miks peaksid põgenema Toomid, Svetid, Skuratovskid, Ossinovskid, Kõlvartid, Kaljulaidid, Maasinid, Müllersonid, iirispettaid, vene raha pesijad, Moskva patriarhaadi siinsed vagad ihukaitsjad jpt?

Nad võtaksid hoopis tassikese kohvi.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: Absoluutselt süütu kild. Õhtuleht teab kõike: Svet oli Kõlvarti parem käsi