Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Donald Trump nimetas Kamala Harrist äärmusvasakpoolseks napakaks

-
25.07.2024
Kamala Harris esindab vasakäärmuslikke demokraate.
© Scanpix

Juba BLM-i linnapõletussuvi tõestas, et Demokraatlik Partei on kaldunud vasakäärmuslusse ja Donald Trump ei põe poliitkorrektsust, kui selle välja ütleb.

Ühendriikide ekspresident Donald Trump nimetas kolmapäevasel kampaaniaüritusel USA asepresidenti Kamala Harrist muu hulgas äärmusvasakpoolseks napakaks.

“Harris on radikaalne vasakhull, kes hävitab meie riigi,” sõnas endine president ja vabariiklaste presidendikandidaat.

“Harris on olnud ultraliberaalne liikumapanev jõud iga Bideni katastroofi taga,” jätkas Trump. (AFP-BNS)

“RCP andmebaasi laekusid just uued osariikide küsitlused nii 22. kui 24. juuli seisuga, ning Trump on pea kõikides võtmeosariikides läinud Harrise vastu kas rohkem isegi juhtima või säilitanud positsiooni, paiguti isegi rohkem, kui Bideni vastu, kuigi on mõnedes üksikutes pollides ka paar langust,” kirjutab USA valimisi analüüsiv politoloog Peeter Espak.

“Terrorismitoetajate USA lippude põletamine, märatsemine palestiinlaste ja Hamasi toetuseks Washingtonis ning Harrise sümboolne-teatraalne pealinnast lahkumine Iisraeli peaministri saabumise ajaks tõenäoliselt vähendavad tema toetust edaspidi veelgi. See ei tähenda seda, et Harris ei võiks toetust mingil põhjusel jällegi ka suurendada – valimisteni on ikkagi 100 päeva,” lisab ta sotsiaalmeediapostituses.