Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: ETV teeb pidevalt ebaseaduslikku reklaami

-
25.07.2024

ETV on ikka uskumatult jultunud telekanal, riigil peaks olema häbi, et lasi selle seltskonna nõnda käest ära, lubades reklaamivabas „avalik-õiguslikus“ meedias avaldada pidevalt seal kohatut ja keelatud reklaami.

See, et Ringvaade reklaamib juba aastaid paljusid tooteid – ka näiteks ühe kindla tootja õlut – oleme me nende aastatega harjunud. Täna päeval aga nägin ma sarja „Siin me oleme“ mingi möödunud aastase osa kordust. Sarjal pole vigagi, kuigi eesti kultusfilmilt varastatud pealkiri eksitab tarbijaid ja räägib teletegijate haledast fantaasiavaesusest.

Täna aga rabas just see nahaalsus, millega saatejuht Mirjam Mõttus lasi tema ees seisval mammikesel oma veerand tundi kaamerale trükireklaame näidata. Vahepeal demonstreeriti reklaamilehte nõnda suures plaanis, et see varjas endaga vanainimese ja ka poolpime võis lugeda, mis kaupu missuguse hea hinnaga pakutakse.

Isegi Venemaa televisioonis on kõik logod, kaupade nimed ja isegi autode embleemid udutatud, kui ei ole sõlmitud spetsiaalset legaalset lepingut nende demonstreerimiseks. Sama ka lääne telekanalites.

ETV aga jätkab reklaamituru solkimist ja reklaami seadusevastast näitamist. Huvitav, kelle taskusse läheb „meelehea“ raha ja milline on see toiduahel ETV-s.

Kusjuures sama müüdav on ETV ka uudiseid valides ja poliitikat käsitledes. Toetatakse ikka valitsuse poliitikat, kelle käest saadakse raha, ollakse kaldus globalismi ja vasakpoolse liberalismi poole, halvustades parempoolsemat, rahvuslikku, konservatiivsemat maailmavaadet ja selle esindajaid nii Eestis kui ka Euroopas ja ookeani taga.

Paistab, et ETV ei tee vahet isegi seasüldi ja oravate sigaduste inimestele pealesurumise vahel.

Praegune ERR-i juhtkond peaks selliste krooniliste rikkumiste eest kohtulikult vastutama, aga nendele on kõik nagu hane selga vesi.

Ivan Makarov