Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Debatijärgsed reitingud: Meedia kuulutas Trumpi kaotajaks, kuid valijate toetus talle kasvas

-
13.09.2024
Harrise ja Trumpi presidendidebatt

Neljapäeval avaldatud reitingutest selgub, et Donald Trump tegi pärast teisipäevast debatti asepresident Kamala Harrisega kaalukeele-osariikide küsitlustes kolmepunktilise tõusu.

Breitbarti käsutuses olev memo näitab, et Trump juhib küsitlustes Harrise ees kolme punktiga, 50-47%.

“Kõrgesti lugupeetud küsitluskorraldaja Tony Fabrizio avaldas äsja küsitluse, mis näitab, et olen pärast debatti kolme punkti võrra tõusnud,” ütles Trump oma avalduses. “Need on suures osas sõltumatud valijad, kes on väsinud vaatamast meie riigi allakäiku ja tahavad teha Ameerika jälle suureks!”

Hoolimata Kamala Harrise ja meedia parimatest jõupingutustest kujutada debatti Harrise ülekaaluka võiduna, ei näinud valijad seda nii, kuna toetus talle püsib muutumatuna. Ainus muutus, mida nägime, oli president Trumpi kolmepunktiline hüpe kahes küsitluses. Küsitlused viidi läbi seitsmes osariigis.

Memo kinnitab, et Kamala Harrise tühised mõtteavaldused ei avaldanud osariikide valijatele muljet ja kuigi meedia üritab panna inimesi uskuma, et ta rühib võidu poole, siis ei saa see olla tõest kaugemal.

Trump teatas neljapäeva pärastlõunal, et Harrise kampaania meelehärmiks ta rohkem Harrisega ei debateeri.

“Kui võitleja kaotab võitluse, kõlavad esimesena tema suust sõnad: “Tahan kordusmatši!”,” kirjutas Trump väljaandes Truth Social neljapäeval, seostades oma võidu Harrise sooviga pidada veel üks debatt.

Trump debateeris 27. juunil tollase presidendikandidaadi Joe Bideniga, mis oli Bideni jaoks nii katastroofiline, et ta sunniti kandideerimisest loobuma.

 

 

Allikas: Breitbart