Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Tabati vasakaktivistist seksuaalkurjateija – hüperräppar Diddyt süüditatakse grupivägistamises, kupeldamises ja väljapressimises

-
18.09.2024
Inimvaenuliku ja väärastunud räpimaastiku puhastamine on kauaoodatud ja tänuväärne algatus.

Combs lavanimega Diddy vahistati esmaspäeval seksikaubanduse süüdistusega, muu hulgas sundis ta  naisi meesprostituutidega sugulisse vahekorda nn Freak Off seksorgiatel, kus ta ise toimuvat ühe käega salvestas ja teisega usinasti masturbeeris.

Räpparite nõmedus, hirmuteod ja närvesööv muusikalaadne savi on kujundanud normaalsetes inimestes selletagi tõrke kõige räpiga seonduva vastu. Räpparite kohtuasjad on meediumis igapäevane kriminaaltapeet. Diddy juhtum on aga palju kangem tubakas ja sarnaneb pigem vangistatud seksikultuse guru Keith Raniere või saripedofiil Jeffrey Epsteini vägistamistööstustele.

“Süüdistused on praegu ebaselged,” kirjutas Postimees eile ja lisas perverti esindava advokaadi libejutu: “Sean Diddy Combs on muusikaikoon, isehakanud ettevõtja, armastav pereisa ja end tõestanud filantroop, kes on viimased 30 aastat pühendanud impeeriumi ülesehitamisele, oma lapsi jumaldades ja mustanahaliste kogukonna ülesehitamise nimel töötades.”

Tänaseks on selgunud mõndagi, läbiotsimisel võeti lapsi ja mustanahalisi armastavalt pereisalt ära kokaiini, relvi ja 1000 pudelit beebiõli – teadmata vägistamisvahendi pikkust ega õllepudelite mahtu võib siiski oletada, et vägistamiskäive oli tööstuslik ja ohvreid kümnetes tuhandetes.

Süüdistused ja räpikultuuri pikantsed üksikasjad on selgumas: seksikaubandus, väljapressimine, grupiviisiline vägistamine, narkootikumide ja vägivallaga seksile sundimine, inimrööv, õigusemõistmise takistamine jms. Kõiki narkootikumidega ohvrite uimastamisi, peksmisi ja perverssusi me siin üles lugema ei hakka, ilmavõrk on jõledusi selletagi punnis täis.

Oluline on lisada, et tegu ei olnud lihtsalt rikka ja haige pervoga, see tüüp oli lähedalt seotud globalistide ja satanistide poliitilise tiivaga. Ta on mahitanud Hillary Clintonit   ja Barack Obamat ning kutsunud üles Donald Trumpi ja valgeid inimesi küüditama.

2020. aasta intervjuus Charlamagne tha Godile ütles Diddy: “Trumpi-sugused valged mehed tuleb pagendada. Selline mõtteviis on tõeliselt ohtlik.” (“White men like Trump need to be banished. That way of thinking is real dangerous.”) sellega peaks olema seksuaalkurjategija satanistlik profiil selgitatud ja põrgutee kindel.

Sügav kaastunne kõigile, kelle omaste või tuttavate hulgas on kas räppareid, räpi projektide küünilisi rahastajaid või lihtsameelseid räpiohvreid.

Sven Sildnik