Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti patriootidest kodumaakaitsjad, ärge osalege “õppustel”, kus teid pannakse vastamisi oma rahvaga!

-
22.09.2024
Siseminister Lauri Läänemetsa aegadel on hakatud politseid rahva vastu seadma.
© UU

Virumaa Teataja kirjutab õppusest, kus politsei harjutas protestivat rahvast maha suruma – ja seejuures mitte “pronksiöö” naistesidemete vargaid, vaid eestlasi, kes protesteerivad sisserände vastu. Nii jõhkrat stsenaariumi poleks osanud oodata isegi sots Lauri Läänemetsalt – kuigi Vene kodanike kaitsmise järgi sotside poolt tundub, et siseminister näebki ohtu eestlastes, mitte putinivenelastes. Hoiatas ta ju kunagi narvakaid “isamaalaste” veretööde eest.

Igal juhul pani Eesti riik PPA kaudu paika, keda ta peab vaenlasteks – ikka omi, eestlasi, kes võivad peagi hakata protesteerima Yoko Alenderi fosforiidikaevanduste, aga ka näiteks kümnetuhandelise moslemikogukonna täiendamise vastu, kust võib esile kerkida terrorismioht.

Tegelikult on selline lugu juba aastate eest juhtunud, kui päevakorral oli kvoodipagulaste saabumine ning politsei ja Kaitseliit “kaitsesid” õppuste käigus legendi järgi bussidega toodavaid pagulasi pahaste külaelanike eest. Uute Uudiste andmetel pöördusid vähemalt ühes Eestimaa Kaitseliidu malevas kaitseliitlased tollal oma ülemuste poole ning teatasid, et nad ei hakka käima õppustel, kus neid seatakse oma rahva vastu. Kaitseliidu pealikud lubasid tollal meestele, et sellist asja ei juhtu ja lugu jäi malevasiseseks, õigemini pealiku ja meeste kokkuleppeks.

Politsei ei saa ilmselt õppusest kõrvale jääda, kui ülemused õpetavad neid massirahutuste sildi all oma rahvaga sõdima, see on nende töö. Kaitseliitlased aga on on otseselt oma kodumaa sõjalised kaitsjad ja nemad saavad öelda, et lähevad välisvaenlase ja nende sisemise “viienda kolonni” vastu, kuid mitte eestlaste vastu, kes protesteerivad kas maksutõusude, massimigratsiooni või fosforiidikaevandamise vastu – see ei ole Kaitseliidu ülesanne. Seega peaks iga eestlasest kaitseliitlane hoiduma “õppustest”, kus nad peavad tõrjuma eestlasi ja kaitsma võõraid – vabatahtlikud kodukaitsjad lihtsalt ei võta sellistest õppustest osa ja loodetavasti ei sunni ka pealikud neid selleks.

Hiljuti toimus ka üks õppus, kuhu kaasati Naiskodukaitse ning selle legend oli selline, et Kagu-Eestis on hübriidsõjast tingitud rändekriis – ja sealgi oli aluseks mitte rände tõrjumine, vaid vastuvõtmine ehk tegutsemine siis, kui rändlejad on juba sees ja tuleb nendega tegeleda. Sellisesse olukorda ei tohiks Naiskodukaitset samuti panna – värvaku valitsus pagulastega tegelemiseks inimesi näiteks LGBT-st, feministlikest organisatsioonidest, sotsiaalministeeriumist või pöördugu abipalvega ühenduse SALK poole – riigikaitsjad võivad piiril hübriidsõda ainult tõrjuda, mitte aga vastu võtta.

Väga paljutähenduslik on lause: “Riigi plaanist väikesesse külasse paigutada hulk idanaabri ränderünde tõttu Eestisse jõudnud migranti, olid kohalikud niivõrd häiritud, et alustati lausa ülestõusu. Just nii kõlas politsei- ja piirivalveameti (PPA) suurõppuse Green Victory stsenaarium,“ kirjutab Virumaa Teataja.”

Kui Poola, Leedu ja Läti tõrjuvad Valgevene-Vene ränderünnet, siis Kristen Michal ja Lauri Läänemets kavatsevad selle vastu võtta ning hoopis rahulolematut rahvast kumminuiade ja muu värskelt omandatud arsenaliga kostitada. Õppus näitas, et Eesti ei kavatse hübriidsõda tõrjuda.

See, mis toimus Lääne-Virumaal, oli võimurežiimi otsene sõjakuulutus oma rahva vastu. Tundub, et politseid püütakse siduda võimurite lõa otsa – totalitaarsete ühiskonnas ongi see esimene samm, panna korrakaitsjad rahvast vemmeldama ja siduda nad nii valitsuse kuritegudega, et neil poleks tagasiteed. Ärgem laskem seda Eestis sündida!

Uued Uudised

Samal teemal Politsei valmistub massirahutustes oma inimesi laiali peksma ja sellest ei tehta isegi saladust