Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Sven Sildnik: Kert Kingo kannatuste tee – repressioonid jätkuvad, millal jõuame salamõrvadeni?

-
25.09.2024
Sven Sildnik
© UU

Kert Kingo kohtuasi ei erine mitte millegi poolest ajaloost tuntud poliitilisest tagakiusamisest, represseerimisest maailmavaate alusel ega sõna- ja südametunnistuse vabaduse jalge alla tallamisest NKVD moodi. Pardi hinnalipik on küljes, istub partide külmletis, no ei ole kaelkirjak, on orava kõrvadega reptiil, keda on pardi sulgedega paneeritud ja mürgise naftakeemiaga maitsestatud. Nõustun Kert Kingoga, see on poliitiline protsess ning kohtuotsuseks vormistatud prokuratuuri kinnisidee.

Kas see saab ikka nii olla? Karisel on ju nii ilusad silmad. Arutame asja. Kas Eesti Vabariigis on olnud varem poliitilisi protsesse ja dissidentide tagakiusamist? Muidugi on, seega ei ole tegemist hüpoteesi, vaid režiimi inimvaenuliku praktikaga. Meenuvad märtrid Tiit Madisson ja Meelis Kaldalu, eestistatud vene nimed hetkel ei meenu, Reio Lauritsa õõvastav juhtum, müstilised trepist alla kukkumised ja isand Pruunsilla menetlemine haisevad halvasti, Jaan Hatto elamise lammutamine oli terrorilaadne teenus ja ilmselged on ka Porto Franco kottimise vandenõu tunnustega tagamaad jne.

Eelneva valguses on valitsus minus silmis kamp pesuehtsaid kaabakaid, kes ei suuda käsi eemal hoida võõrastest monumentidest, vanaprouade särkidest, jalgpallurite kohvikutest ja poliitiliste vastaste tervisest, heast nimest, väärikusest ja vabadusest. Rüvetamine on globalistide-satanistide firmastiil. Kõik ilusa peavad nad ära rikkuma, kõik vastased alatute võtetega hävitama, e-valimised, meediumiaktivistide tühistamise kampaaniad, eks ole.

Miks just Kert Kingo? Ilmselgelt ei ole valik juhuslik, esiteks e-valimiste vastane, teiseks sundsüstimise vastane, kolmandaks kogenud jurist, kellest on opositsioonil rohkem kasu kui mõnestki muust vabamõtlejast. Pealegi naine, naispoliitikud on uuskommunistide kinnisidee, otse fetiš, kultusliku lömitamise objekt, seega peavad nad põhimõttelageduse ja kurjuse printsiibist lähtudes ründama just naispoliitikuid, see peaks mõjuma eriti julmalt ja hirmutavalt.

Terroril on alati psühholoogilise sõja aspekt, kes hakkab kartma, ongi kaotanud. Surnud varese üles riputamine on iidne stratkomm ja leiab kasutamist kõikide hirmuvalitsuste all. Teibasse aetud pead linnamüüridel, skalbid metslaste vööl, seda tehakse selleks, et sa vastu ei hakkaks, et maksaksid inisemata maksed, e-valiksid debiilikuid ja teeks ka tubli suraka ahvirõugete imerohtu, kui kästakse.

Kuidas on Eesti Vabariik jõudnud nii kohutavasse banaanivabariiki meenutavasse omavoli mülkasse, seadusetusesse ja vägivalda? Keegi pole seda siin ise välja mõelnud, nii tark rahvavaenlane ei ole. Kui valitsus tegutseks vastavalt oma vaimsele võimekusele, siis ta ainult möriseks, hammustaks ja kraabiks tagumiste sõrgadega parketti.

See on lääne uuskommunistide, tänaste revolutsiooniliste madruste ja Pariisi kommuuni verejanuliste kalarappijaeitede käekiri, nii nagu Ameerikas ja Euroopas, nii ka siin. Oleme koloonia, täielikult globalistidele allutatud provintsinurk ja siin kehtivad kõik need samad seaduse ja mõistuse vastased jõuvõtted. Ebaõigluse ja ülekohtu meistriklass.

Hea näide on Trumpi lõputu ja mitmekülgne tagakiusamine. Mida kõike tema vastu ei ole kasutatud? Ajakirjandus ulub, ropud ja lärmakad vasakaktivistid manavad surma, poliitilised vastased valetavad maad ja ilmad kokku ning luurajad varustavad neid laimupakettidega, nt meilgi paljureklaamitud vene suhted, kari luurajad uurisid aastaid Trumpi vene sidemeid, ei midagi. Laim ja totrus.

Kommunistidega mehitatud kohtusüsteem ründab Trumpi arvukate lambist võetud kohtuasjadega, meeletu närvi- ja rahakulu küll, aga kongis meie liitlane siiski ei istu. Ajakirjandus ei toimi, luure ei saa hakkama, ka kohtud näivad olevat hambutud. Kommunist ongi juhm, rapsib kangesti aga tulemust ei paista kuskilt ja Trumpi populaarsus aina kasvab.

Nii ei jäägi globalistidel-satanistidel muud, kui üritada oma poliitiline vastane reaalselt maha tappa. Mõne kuu eest oli Trumpi mõrvamisele, läbipeksmisele, lintšimisele jne üleskutsumine vasakklounide igapäevane jutupunkt. Tänaseks on toimunud kaks mõrvakatset, mõlemad küll kommunistidele omaselt väga põhjalikult konspireeritud, rahastatud ja korraldatud, aga isikkoosseis ei vea välja. Pooletoobised ei saa hakkama. Ilmselt üritati midagi ka keemiarelvaga.

Väidetavalt on Trumpi jälil hetkel viis salamõrvarite kollektiivi ja üksiküritajate innustamiseks olevat lubatud ekspresidendi pea eest 150 000 taala preemiat, pearaha loeti välja ühe salamõrvari paberitest. Kommunistid kasutavad võimule pääsemiseks ja seal püsimiseks kõikvõimalikke kriminaalseid nõkse, kui muu ei aita, siis hakkavad inimesi tapma.

Tapatalgud käivad kõigi revolutsionääride, maailmaparandajate, progressiusuliste ja kommunistide ettevõtmistega kaasas, see, mida nad teevad, on kohutav, nurjumine, kaos, häving, nälg ja närutamine, see ei meeldi kellelegi. Tüüpiline näide on pealinna pekki keeratud liiklus. Inimesed ei taha kommuniste, sest nii kui nad võimule saavad, muutub elu mesijutule vaatamata maapealseks põrguks. Kui tahad aga inimese moodi elada, siis tapavad kommunistid su lihtsalt maha.

Nii see käib. Me oleme selle kõik juba läbi elanud: nõukogude okupatsioon ja terror, küüditamine, viletsus, vaesus, lollid sõjad, loll propaganda, lõputu tagakiusamine ja metoodiline alandamine. See kõik on meil juba olnud, ameeriklased ja eurooplased ei oska punareisi karta. Küll nad õpivad, näguripäevad on juba käes, tapatalgud samuti, pealõikajad ei tunne riigipüha ega puhkepäeva.

Iga mõistusega olend saab aru, et meie valitsus on vägivaldne ja vaenulik, Kert Kingo kannatused on ainult üks episood julmuste pikas reas. Ees ootavad uued, keegi ei ole kaitstud, keegi ei või siin enam home päeva pärast muretu olla. Isegi kommud mitte, revolutsioon on maias oma laste peale, pedofiil nagu ta on.

See valitsus tuleb võimalikult kiiresti ohutaks teha. Kes seda võiks? Ma ei näe muud võimalust kui jumalik sekkumine või konservatiivide ainuvõim. Ehk on abiks ka kaotus vastses maailmasõjas, aga me ei pruugi selle katastroofini välja vedada. Muidu kõik hästi.

Sisepaguluses 25.09.2024