Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kolumnist: miks pole me seda vaimset vähkkasvajat surnuks ignoreerinud?

-
26.09.2024
Odav paskvill vene liberaalilt.
© Kuvatõmmis

Kolumnist Karl Olaf Rääk ütleb kellegi “külalisprofessori” (nagu Tartu Ülikooli Vjatšeslav Morozov?) Anton Šehhovtsovi “paremäärmusluse”-teemalist paskvilli kommenteerides, et selliseid lugusid avaldavad väljaanded ei vääri tellimislehe täitmist ega reklaami pakkumist.

“Tahtmata jeekimite sahmimise peale eriti reageerida, jäi see kirjatükk kuidagi silma. Seda oma eriti jõhkra tõe pahupidi keeramise tõttu, alates pealkirjast, autorist ja lõpetades artikli tunnuspildiga.

Mida me pildil näeme? Tüüpilist poliitkorrektse ühiskonna olupildikest, kus autod põlevad ja tänavatel lokkab jõhker vägivald. Aga kes süüdi tembeldatakse? Ikka need müütilised “paremäärmuslased”, keda kusagil näha pole, aga süüdi on nad hullemini kui rahvusvaheline imperialism ja neli aastaaega.

Paremäärmuslased pidavat, tsiteerin: “Näiteks nende skeptiline või lausa vaenulik suhtumine sõltumatutesse kohtutesse, meediavabadusse ning võimude lahususe ja tasakaalustatuse põhimõttesse”.

Selge. Ükskõik, mida reaalsus näitab, rahvavaenlaseks saab tembeldatud igaüks, kes võtab ülal toodud loosungite tõele vastavuses kahelda.

Klassikuid tsiteerides, “detaili laskumata” küsiks endalt: MIKS, Jumala pärast me talume sellist, 140 kraadi vale suunas kiivas “ajakirjandust”? Miks pole me seda vaimset vähkkasvajat surnuks ignoreerinud? Nn. ajakirjandusega pole mõtet vaielda, nende ainus liikumapanev jõud on raha. Võtkem neilt ära oma tähelepanu, oma tellimuste raha, oma reklaamitellimused ja see mürki emiteeriv monstrum kõngeb loetud nädalate jooksul.”