Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

NKVD-ks muutuv siseministeerium keeldub kärpimast, kuid palgatõusudele sealses haldusalas ilmselt loota ei tasu

-
27.09.2024
Näib, et siseministeerium tegeleb repressiooniaparaadi väljakujundamisega ning selle autoriks on sotsialist Lauri Läänemets.
© UU

Kunagi levitati jutte sõjaväestatud piirivalvest kui Mart Helme eraarmeest, mis oli muidugi rumalus, kuid sotsist siseminister Lauri Läänemets näib küll isiklikku NKVD-d loovat.

Muidugi vajavad politseinikud, piirivalvurid ja päästjad õiglast palka, aga lugedes uudiseid sellest, millele PPA Läänemetsa käe all tegeleb, jääb mulje, et arendatakse välja tõhusamat repressiooniaparaati.

BNS vahendab Postimeest: “Tuleval aastal riigi kuludest kärbitava 132 miljoni euro puhul jääb silma röögatu ebavõrdsus: kultuurilt nülib valitsus teistega võrreldes seitse nahka, pihta saavad ka haridus ja teadus, kuid näiteks siseministeerium pääseb pea kärpevabalt.

Kuigi ülekulutamine on tulnud ennekõike pensionide ning sotsiaal- ja tervishoiukulude hoogsast kasvust, riigi raha betooni valamisest, Rail Balticust ja teistest hiidprojektidest, kavatseb riik kokku hoida hoopis rahvuskultuuri arvelt.

“Sisekaitseakadeemia tööjõukulude kasvu põhjuseks on politseiõppe mahu suurenemisest tingitud suurem personalivajadus,” selgitas siseministeeriumi kommunikatsioonijuht Kaja Sepp.”

Seega ei orienteeruta siseministeeriumis kärbetest hoidumisel mitte palkadest, vaid uute inimeste palkamisest, kes, nagu näitasid õppused Rabassaares, hakkaksid tõrjuma eestlasi ja kaitsma sisserändajaid, aga ilmselt saavad kumminuia tundma ka fosforiidi kaevandamise ja maksutõusude vastased.

Praeguse valitsuse puhul on täiesti usutav nende kärpekirve lajatamine rahvuskultuuri pihta, iseasi, mida selle all silmas peetakse. Palju sellest, mida kultuuriks nimetatakse, on tegelikult kultuurimarksism ja paljud nn kulturnikud on padupunased.

Uued Uudised

Samal teemal Politsei valmistub massirahutustes oma inimesi laiali peksma ja sellest ei tehta isegi saladust