Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Projekt Ameerika Ühendriigid on lõpetatud

-
30.09.2024
Olulisi elusid jääb järjest vähemaks, pole sünnitajaid, pole kus sünnitada.

Tähelepanelik lugeja on ehk isegi märganud, et Ameerika superriik on jõudnud lõpliku mandumise faasi. Nende filmid ei kõlba enam ammu vaadata, valitsev ideoloogia on mingi pederastlik soigumine ja president on peast mädanema läinud. Ehk on see mööduv nõrkusehetk? Kaugel sellest.

Ameerika Ühendriikide rahvastikubüroo numbrimajandus näitab, et pidu on läbi. Vaata andmemassiivi kust poolt tahad, ikka selgub, et viimase 40 aasta jooksul on noored kaotanud võime alustada iseseisvat elu. Iseseisva elu alustamise põhiindikaatorid on olematusse haihtunud, teavitab Makroskoop.

Võtame siis katastroofilised näitajad järjekorras läbi. Esiteks tuleb välja, et 40 aasta jooksul on iseseisvalt elavate 30-aastaste osakaal langenud tublilt 83% kaunis kahvatu 64% peale, ülejäänud 36% elavad siis kas vanemate juures, hooldekodus või tänaval. Kes teab.

Teiseks: vähemalt korra abiellunute protsent on kollapseerunud ligi 80% pealt 45%ni ja see on juba meeletu ja tähendusrikas tagasiminek. Noortest 55% on inimkonnale kadunud. Nad kas pole võimelised abielluma või on feministide ehk kliimakottidena abielu ja perekonna vastu. Satanistide agitatsioon on teinud hävitavat laastamistööd.

Kolmandaks, kui 1983. aastal omasid 50% ameeriklastest 30. eluaastaks isiklikku kodu, siis 2023. aastaks oli koduomanikke 30-aastaste seas ainult tühine 32%. Pole vahet, kas üle jõu käib raha teenimine, laenu saamine või tubade koristamine, olukord on väga kehv.

Neljandaks ja kõige olulisemaks põlvkondade elujõu ning ühiskondliku funktsionaalsuse näitajaks olev laste sünnitamine on katastroofiliselt kängunud, langedes 30-aastaste seas 60%-lt 1983. aastal 32%ni 2023. aastal. Ühiskonnale on koormaks 68% sigimatut ballasti, keda võiks kolhoosnik Yuval N. Hararit parafraseerides nimetada kasututeks mäletsejateks.

Luuserid, viimseni kurnatud töönarkomaanid, ravimisõltlased, homo- ja kliimaaktivistid ning palgavaesed pole võimelised pidama ei peret ega oma kodu. Lapsi sünnitab tühine vähemus ja sellega on projekt Ameerika Ühendriigid lõpetatud ameeriklaste väljasuremise tõttu. Kriminaalne massiimmigratsioon ei ole lahendus, vaid veel üks fataalne probleem. Kaastunne üliriigi omastele. RIP.

Sven Sildnik