Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Paksude terror: USA Arizona ülikooli ülekaaluline naistudeng pussitas saledat koolikaaslast

-
01.10.2024
Ülekaalulised on heidutav jõud.

Arizona ülikooli must ja ülekaaluline naistudeng pussitas kondist valget naisstudiosust, kuna pidas viimast “kergeks sihtmärgiks”. 26. septembril hüppas sumomaadleja Hirokit meenutav 19-aastane naistudeng Kaci Sloan oma kohalt püsti ja pussitas 19-aastast habrast kondikubu – naistudengit Mara Daffronit elajalikult ja kaks korda, kui viimane jalutas halba aimamata klassiruumi, annab teada mõõdukalt tagurlik New York Post.

Väga kahetsusväärne juhtum, kõhnadel on väga keeruline endast mitu korda raskemate paksude vastu võidelda ja ennast kaitsta. Ohvrid on vältimatud. Eriti Arizonas, kus ülikoolid oma õpilasi kiivrite ja soomusvestidega ei varusta. Õnneks ei ole Arizona ülikooli tudengite teadmised anatoomias suurepärased, nii võib ohver ka korduva pussitamise järel ellu jääda.

Mara Daffron jäi seekord ellu, eks edaspidi paistab. Pekki liigub kooli peal palju ringi ja nad on tigedad nagu herilased. Üks põhjus on see, et vasakideoloogias kujutatakse pakse tagakiusatud vähemusena ja ohvritena, keda kõhnad halastamatult rõhuvad. Sarnast inimvaenulikku ja normaalsust demoniseerivat propagandat võib ka meie lehtedest lugeda.

See jõuramine käib mõistagi mõne saatkonna või muu välismaise raha toel. Osundan: “Depressioonis inimesele ei ütle keegi enam ammu, et võta ennast kokku ja ole rõõmsam. Ülekaalulistele aga öeldakse sageli: „Söö vähem ja liigu rohkem!“, nagu ka “Ülekaalulised ja rasvunud inimesed aga kogevad tihti süüdistamist ja sildistamist, ka meditsiinisüsteemis.“

Kas sellest rõhutud vähemuse halinast tuleb nii aru saada, et tervisliku toitumise ja liikumise jutud on puha vaenukõne ja kiusamine? Ah soo! Või nii? Et õgid ennast heinasaoks, siis lähed maksumaksja raha eest arsti juurde, saad tableti ja süsti ja oled kohe kreeka jumalat meenutav iludus valmis. Ja arst peab sulle ütlema, et küll sa oled tubli, vedeled nii targalt teleka ees, jood õlut, haukad suhkrusaia peale ja muudkui kõhnud – abiellume, kaunitar.

Paksude hulgas on kindlasti üksikuid meditsiinilisi juhtumeid ja geneetilist praaki, ei salga, ometi on üldjuhul tegu elustiili haigusega. Liigu, töllakas. Paastu, nadikael. Nii lihtne see ongi. Kas sa oled proovinud paar kilomeetrit läbida? Tee seda, soovitavalt kaunis looduses. Jalutamine teeb ka ajule head.

Saatkonnad ja vasakkõlupead võivad igat solki näost välja ajada. Fakt on see, et paksud ei ole seksuaalselt atraktiivsed ja neil ei jäägi muud üle, kui endast kõhnemad maha tappa. Selline on elu tegelikult.

Sven Sildnik