Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond muutub ettevõtjate erakonnast sotsialistlikuks parteiks

-
04.10.2024
Sotsialismi taastajad.
© UU

Reformierakond pidas ennast väga pikalt ettevõtjate erakonnaks, kuid on juba pikki aastaid ettevõtlust hävitanud, nüüd aga annab teada, et võtab kursil sotsialistlikule plaanimajandusele.

Selle uudise ütles välja küll juunikommunistide ehk sotsialistide erakonna juht Lauri Läänemets, kelle suust kõlab sotsialismiihalus loomulikumana, kuid kuna Kristen Michal on peaminister ja Reformierakond peaministripartei, siis on Läänemetsa ütlus, et turumajanduse aeg on läbi, kõigi kolme võimupartei ühisotsus. Kuigi jah, väidetavalt ongi tegelik peaminister Läänemets.

Nii avalikku taandumist turumajanduse põhimõtetest pole vist kusagil välja öeldud. Tegelikult on kapitalismi juba ammu hävitatud: sooline võrdsus firmade juhtkondades, soolise palgalõhe tagaajamine ning vähemuste kaasamine tööjõupoliitikasse on selgelt sotsialistliku ideoloogia surumine turumajandusse, sest kompetentsi asemel eelistatakse nüüd kuulumist mõnda „diskrimineeritud“ gruppi.

Aastaid tagasi, kui Euroopa Komisjoni presidendiks oli Jean-Claude Juncker, käis too Karl Marxi 200. sünniaastapäeval avamas Hiinas valminud Sotsialismi Isa mälestusmärki – see näitab Euroopa Liidu suundumusi.

Reformierakonna puhul tasub meenutada, et selle auesimees Siim Kallas on pärit Nõukogude nomenklatuurist, ta lihtsalt läks edasi Eesti võimustruktuuridesse, sealt edasi Euroopa Liidu omadesse ja nüüd naaseb taas sotsialismi koos kogu oma erakonnaga.

Eesti on juba ammu näha kapitalismist taganemist – kasvõi sellest, kuidas õiguskantsler Ülle Madise kiitis heaks põhiseaduse rikkumise eraomandi osas, kui mängus on kliimahüsteeria. Siseminister Lauri Läänemets lubas oma alluvatel samuti käed eraomandi kallale sirutada, kui need konfiskeerisid Lihula mälestusmärgi. Nursipalus hävitas riik inimeste kodud, andmata neile mingitki võimalust. Nii ründab sotside, Reformierakonna ja Eesti 200 juhitav riik eraomandit.

Ettevõtjatel tasub juba praegu hakata mõtlema kas selle peale, kuidas saaks riigiettevõtte etteotsa, või siis kuidas aidata kaasa sotsialistliku valitsuse kukutamisse. NKVD juba ründab ettevõtjaid, mida näitab Parvel Pruunsilla juhtum. Urmas Sõõrumaal on aeg panna valmis soe pesu, sest temasugune „kapitalistlik rõhuja“ elimineeritakse Lauri Läänemetsa, Kristen Michali ja Kristina Kallase sotsialistlikus maailmas peagi.

Eesti rahval aga ei piisa enam uuest Laulvast revolutsioonist, vaid tuleb haarata relvad, et korraldada uus Vabadussõda tärkava bolševismi vastu.

Uued Uudised