Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Sven Sildnik: immigratsioonipump läks pooleks! Elagu Eesti vabariik!

-
08.10.2024
Sven Sildnik
© UU

Globalistide-satanistide nutt ja hala rõõmustab alati eestlase puhast südant. Otse hingematvalt vaimustav on lugeda vingatsit teemal, et välistudengite arv väheneb püsivalt, mis nüüd küll saab? Ikka saab, 15. oktoobril kutsutakse kokku kõnekoosolek «Tarkusele avatud Eesti». Eks kuuleme siis miljoni vaese maa pankrotistunud nn talendipoliitika kohta tont teab mis kamarajura.

Väga tore, otse oivaline, üks ebameeldiv ja ohtlik immigratsioonipump on pooleks läinud. Milleks meile umbkeelsed, paremal juhul kišlaki standartitele vastava kirjaoskuse tasemega märja asfaldi värvi moslemistid-boltovikud? Odav tööjõud tuleb meile ometi Ukrainast, selles mõttes võib ülikoolid kui konkurentsivõimetud ja kasutud immigratsiooniasutused üldse kinni panna. Minugi poolest.

Vahel tõesti õnnestub kõrgetel koolidel järje peale aidata mõni kommunistlik agitaator, jälle asjatu kulu, agitaatorid tekivad iseenesest homo-, kliima-, lesbi-, sõja-, trans- ja feministlikes MTÜdes. Milleks meile T(R)Ü, kui on sama riiklik MTÜ? MTÜ on alati odavam ja keskendub ainult kommunismile. MTÜ ei raiska aega formaalsele haridusele, seda pole propagandistil ega ka orjameelselt hargmaiste isandate ees lömitaval ametnikul vaja. Paber tuleb väljamaalt, lugeda ei pea oskama, kirjutada ei pea oskama, joonistad kõveriku, see loetakse allkirjaks. Ja ongi jälle tükk globalism tehtud.

Tegelikult ei ole tähtis, miks immigratsioonipump katki läks. Täiesti üksta kama. Kõik on maha lammutatud, nüüd läheb õhtale ka üks vastik monstrum ja see on hea. Mis on mandumise ja loomastumise põhjuseks tavaliselt? Vasakaktivistid juhtpositsioonidel, popslik närutamine, sest raha läheb relvade ostmiseks ja tuulikuparunite nuumamiseks, mõistagi takistavad toimimist ka haruldaselt lollid globalistlikud ideed – transud-kliimad-värgid. See jama lihtsalt ei saa töötada.

Süüdi on muidugi Putin, kes siis veel? Kuidas siis muidu? Kovid on ju läbi saanud. Aga loetagu ise, osundan: «Nii kõrgkoolid kui tööandjad vajavad välistalente, kuid meie piirid muutuvad julgeolekukaalutlustel üha suletumaks. Eesti kuulub täna Euroopa Liidus nende erandliku nelja riigi hulka, kus välistudengite arv kasvamise asemel kahaneb,» rääkis keegi Ernits.

Ei saa aru, kas Pakistan, Burundi, Eritrea ja Somaalia on putinistlikuks ära pööranud? Süüria on kogu aeg olnud, aga kas see on ülehüppamist takistanud? Minu teada mitte. Kas meil on tekkinud piir ja piirivalve? Kui, siis kuhu? Kas see on nüüd kõrgharitud inimese jutt? Haridus kohe suhu tagasi. Esiteks ei ole vaja kellelgi muul kui boldil-voldil, aga mitte haridust, pedaali väntab suurepäraselt ka see, kes on kaks talve koraanikoolis kalifaati nuusutanud.

Tõele vastab muidugi see, et Eesti Vabariik töllakate juhtimisel on tõesti nelja nurjunuma Euroopa riigi hulgas, asi on nii pekkis, et enam ei suuda isegi kirjaoskamatuid immigrante sisse smuugeldada. Kas pole tore see? Loomastumisel on ka positiivseid tagajärgi, millal kuuleme uudist, et homoseksualismiga ollakse jännis, ei tule enam välja. Kuidagi ei tule välja.

Numbrid on muidugi päris toredad: «Samal ajal on meie naaberriigid valinud vastupidise suuna, Soomes on välistudengite arv kasvanud 60 ja Leedus 33 protsenti. Selline poliitika on mitte väline sund või paratamatus, vaid Eesti enese valik,» lisas Ernits. Kuidas see siis eelmise jutupunktiga kokku läheb, piirid muutuvad julgeolekukaalutlustel üha suletumaks?

Soome on lausa Venemaa kõrval ja ega Leedu ka kaugel ole, neil on siis piir rohkem lahti kui varem ja elavad ikka nagu herned? Nii või? Meie julgeolek on muidugi Soome omaga võrreldes täielik pask, aga Läti piirist võib ju iga tont üle jalutada. Soome saavad, Leetu saavad, Eestisse aga kuidagi ei saa, selline julgeolek on. Pole julgeolekut, asi on ilmselgelt milleski muus.

Jätame vaatluse alt välja meie naistudengite kvaliteedi ja keskendume kaoses rapsivale majandusele. Tööpuudus, inflatsioon, firmade sulgemine, hullud hinnad, idiootlikud maksud, naeruväärsed sotsiaaltoetused, mida veelgi kärbitakse, viletsus ja palgavaesus. Miks peaks tulema terve must mees Eestisse ja õppima ülikoolis palgavaeseks? Misjaoks?

Ta ei tule. Kõige lihtsamatest asjadest arusaamiseks pole vaja haridust, ka märg asfalt mõistab, et Eesti on Euroopa vikerauk ja ta ei tule siia. Kui väevõimuga tuuakse, siis põgeneb. Aafrikas on omalgi vaesust küllalt, Eesti vaesusel pole päästmist vajavatele eludele midagi uut ega huvitavat pakkuda, vaatab – sama jama ning pöörab näo vastikusega kõrvale ja valib mugavama residentuuri.

Oh jah, paariariikide peaspetsialistid ja eluheidikud ka ei tule enam meie ülikooli. Sellega on eksperiment lõppenud, mis ei kõlba asfalteerimiseks, ei kõlba üldse mitte millekski. Kahju et see meie kõrghariduse lugu pidi nii kurvasti lõppema. Veel mõne aja eest räägiti häbenematult ja kahe suupoolega, et mida rohkem välistudengeid, seda kvaliteetsem kõrgharidus.

Kellel on mälu, tuletab meelde nendele, kellel mälu ei ole. Kui mälu ei ole, siis ei saa ka õppida, pea ei võta kinni, see on nii kõrvalepõike korras mainitud. Kui Eesti ülikoolid tahavad olla rahvusvaheliselt konkurentsivõimelised, peab kasvama ka välisõppejõudude arv, jorutas ennemuistsel ajal kodanik Aune Valk ja mitte tema üksi.

“Tallinna Tehnikaülikooli rektori Jaak Aaviksoo sõnul peetakse välistudengite arvu rahvusvaheliselt üheks ülikooli kvaliteedinäitajatest, mistap on ülikoolid leppinud rahvusvaheliselt kokku, et välistudengite suurem kaasatus on üks eesmärke. Ka Eesti jaoks on see prioriteet olnud.” Sõna sõnalt, ERR.

Pekkis on teie kvaliteet, kaasatus, eesmärk, prioriteet, asfalt ja teie ise ka, eriti teie ise. Teed mingit absurdi, ajad mingit jahu ja kõik kukub kokku. Muid variante lihtsalt ei ole. Ei saagi olla. Loodame et suuremad varingud on alles ees ja õhk saab puhtamaks. Saab hingata.

Sven Sildnik

Sisepaguluses 08.10.2024