Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Sven Sildnik: kogu see nn vaktsiiniasjandus haiseb – kohtuasjad, paljastavad uuringud, laibad…

-
10.10.2024
Sven Sildnik

Ma olen täiesti kindel, et enamusel eesti inimestest on ükskõik, mida neile sisse süstitakse, sisse söödetakse ja naha vahele kiiritatakse või lennukitelt kaela külvatakse. Hea näide on jõle GMO solk, mida Maarjamaal võib iga mats mistahes lobi sisse segada ning mida isegi märgistama ei pea. Head isu. Jätku mutanti.

Mürgiliberaalsuse küsimuses oleme me Euroopas kindlalt esirinnas. Euroopas endas teeb aga solgisurma liberaalsus vaikset vähikäiku, asi on koguni nii tõsine, et Euroopa kohus peab võtma seisukoha, kas Euroopa komisjon ikka peab avalikustama vaktsiini läbirääkijate nimed, lepingu tingimused ja muud räpase ja ohvriterohke vaktsiiniäri saladused.

Objektiiv annab teada: “Euroopa Komisjon avalikustas küll grupi Euroopa parlamendi rahvaesindajate nõudmise peale osaliselt Pfizeri, Moderna, AstraZeneca ja teiste ravimitööstuse ettevõtetega sõlmitud süstiainete ostulepingud, kuid tegi seda, varjates olulisemad lepingute osad.”

Koloniseerivas struktuuris käib korralik laamendamine, täiesti suvitamiskõlblikus juulis otsustas Euroopa Liidu Üldkohus, et minu hinnangul seapeetidest ja mägratädidest koosnev komisjon peab avalikustama rohkem Covid-19 ajal suurte ravimiettevõtetega sõlmitud modRNA geenipreparaatide ja vaktsiinide ostulepingute üksikasju. Eks ole, olgu siis läbipaistvus, kui te läbipaistvusest, kaasamisest ja demokraatiast jahute.

Kohtuotsus on, aga läbipaistvust pole mingisugust. Midagi olulist rahvasaadikutele ei näidata. Täielik kinnimätsimine. Korruptandionud kohtuotsusega nõus ei ole, demagoogitsevad, ülbitsevad, keerutavad ja enesestki mõista kaebasid Üldkohtu otsuse edasi EL viimasesse kohtuastmesse Euroopa Kohtusse.

Eks näeb, mis saab, Eestis ei juhtuks mitte midagi, kas Euroopas on säilinud veel mõningaid õigusriigi ilminguid, saame näha. Tuleme korraks tagasi Üldkohtu otsuse sõnastuse juurde: komisjon ei põhjenda, kuidas lepingutest suurema osa avalikustamine rikuks ravimiettevõtete ärisaladusi. Samamoodi leidis üldkohus, et komisjonil pole õigus varjata ametnike nimesid, kes geenipreparaatide ja vaktsiinide ostutehinguid läbi rääkisid.

Hiiglaslike summade eest suvalist saasta kokku ostnud ametnike nimed on saladus! Kui hulluks asi saab veel minna? Kas lõpuks valitsevad euroliitu peakottides anonüümsed bandiidid, väljapressijad, lasteparisnikud ja muud gängsterid? Kas ka Eesti ametnikel kustutatakse nimed passist, ID-kaardilt ja juhilubadelt? Ma tahaks näha valimisreklaame, kus oravalogo kõrval on nägu katva peakotiga KKK aktivisti meenutav maani mantlis kogu ja slogan kõlab: “Vali tore tüüp, kelle nime sa kunagi teada ei saa.”

Keegi kloun tahtis ju meil ka ametnike nimed ära kustutada või midagi sarnast. Millest selline tagasihoidlikkus? Võin selgitada. Ametnike teod on juba nii ilmselt kriminaalsed ja idiootlikud, et neid kuidagi selgitada või õigustada ei ole võimalik. Isegi laps ei usuks, selgita kuidas tahad. Mis siis muud üle jääb? Globalistide poliitikat varjata ei saa, seda inimvaenulikku poliitikat õigustada ka ei saa, kõik teavad juba ammu aru, et tegemist on varguse, raiskamise või lollusega. Jääb viimane võimalus, ametnikule kott pähe ja nimi passist ära kustutada ja täiega kaose poole edasi kütta. Veel on mida varastada – molübdeen ja fosforiit.

Alustasime nn vaktsiiniga, sellega ka jätkame. Häid uudiseid antivakseritele tuleb nagu Vändrast kirstulaudu: novembris võtab Euroopa Kohtus arutusele nõndanimetatud Pfizergate’i kaasuse, mille lämmatavaks haisuallikaks on Leyeni ja Pfizeri tegevjuhi Albert Bourla vahetatud tekstisõnumid, millega väidetavalt pandi ametlike kanaleid eirates paika Euroopa Liidu geenipreparaatide ostutingimused.

Hirmus kisa läks lahti siis, äraneetud ja roojase komisjoni kaebas 2023. aasta tekstisõnumite pärast kohtusse satanistlik-maoistlik New York Times, peale seda, kui Komisjon väitis väljaande avaliku teabe nõude peale, et nende käsutuses Leyeni ja Bourla tekstisõnumeid ei ole. New York Timesi sõnul peaks osutatud tekstisõnumid avalikustama, sest revolutsioonilised massid peavad teadma, kuidas geenipreparaatide ostulepinguid läbi räägiti.

Millest räägib pandeemiline ja hüsteeriline nn vaktsiiniäri kinnimätsimine? Kui kõik oleks ilus, siis poleks ju midagi varjata, nii ütleb meile terve mõistus. Kui salgavad, siis on mida salata. Stalini ajal oleks riigivara riisumise eest tööstuslikus koguses ilma pikema jututa maha lastud. Siin on uurimisteemaks kolossalsed majanduskuriteod, aga vähe sellest.

Alternatiivmeedia gigant Telegram valab õli tulle nagi mõni emiraatide naftašeik, loos pealkirjaga “Covidi vaktsiiniteadus on “vandenõuteoreetikutele” järele jõudnud” loetakse üles terve pinu teadusuuringuid, mis tõestavad nn vaktsiinide ohtlikkust ja vaktsiiniasjanuses valitsevat susserdamist, võltsinguid ja kinnimätsimisi, soovitan süveneda, teemad siis teadlastel järgmised:

A Andmete võltsimine ja patsientide eksitamine seoses Pfizeri vaktsiiniuuringuga.

B mRNA vaktsiinide tõsiste kõrvalnähtude ülemäärane risk.

C mRNA vaktsiini kliinilistes uuringutes COVID-19 surmajuhtumite arvus statistiliselt olulist vähenemist ei toimunud, samas kui surmade koguarv suurenes.

D Aknaprobleemid: asjaolu, et COVID-19 nakkused jäetakse osaliselt vaktsineeritud inimeste seas tähelepanuta ja mõnel juhul omistatakse need isegi vaktsineerimata rühmadele.

E Tõsiste kõrvaltoimete esinemissagedus on ligikaudu üks 400 inimese kohta.

F Salapärasest pandeemiajärgse suremuse probleemist, mis võib olla seotud COVID-19 vaktsiinidega” jne jne

Suht tagasihoidlik teadus, on ka krehvtisemat kraami, aga algatuseks käib küll, ei taha kedagi kohe surnuks hirmutada, aga isegi see kahvatu kraam on väga kaugel loitsust, mida meile lõputult korrati: ohutu ja tõhus, ohutu ja tõhus, ohutu ja tõhus. Ei ole ohutu ja pole ka tõhus, no ei ole ohutu ja tõhus on ta täpselt sama palju kui rotimütk. Seda ei väida mina, seda ütleb teadus. Varsti saame nähe, mida ütlevad kohtud.

Mina jään aga oma seisukoha juurde, Pärnu uue silla linnapoolse otsa lähedusse tuleb püstitada nn vaktsiiniohvrite mälestussammas ja silla teise otsa demograafilise katastroofi ehk sündimata jäänud laste memoriaal. Kui nn vaktsiiniroimarid peaks kunagi hukatama, siis mingit mälestusmärki neile kindlasti ei ole vaja, tatistavad täis – kole vaadata.

Sisepaguluses 10.10.2024