Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Hunt hunti ei murra: Kaja Kallase pereäri Venemaal ja selle varjamine tunnistati Euroopa Parlamendis vastuvõetavaks

-
11.10.2024
Viimased kallistused… ja Kaja Kallas lahkus põletatud maalt.
© UU

Euroopa Parlamendi õiguskomisjon ei tuvastanud ELi kõrge välisesindaja kohale kandideerival Kaja Kallasel huvide konflikti, vahendab ERR Politicot.

Politico kirjutas varem, et Euroopa Liidu välisasjade ja julgeolekupoliitika kõrge esindaja kohale pürgiv Kaja Kallas ei deklareerinud esialgu Euroopa Parlamendile esitatud majandushuvide deklaratsioonis oma abikaasa Arvo Halliku ärihuvisid, vaid ainult oma pangakontode ja säästude olemasolu. Hiljem antud info aga lisati deklaratsiooni. (Postimees)

Sotsiaalmeedias kommenteerib teemat Lauri Jürgenson:

“Aga otseloomulikult polnud siin mingit huvide konflikti! See, kui meie idavedur teenib oma perega Venemaal raha ja ei deklareeri seda… ei tekita seal suguharus mingisugust konflikti! Pole iialgi tekitanud.

Isegi tema isal poleks mingit konflikti tekkinud. See on neil lihtsalt geenides. Nad on seal Kallaste suguvõsas kõik puhtad nagu prillikivid!

Pealegi… kui Kaja abikaasa (kes on tema abikaasadest siiani kõige ausam) kolib Venemaalt ära oma sõprade ärisid (siiani) ja laenab selle jaoks Kaja käest mõned sajad tuhanded… siis ei pea ju Kaja teadma, millega tema mees seal täpselt üldse tegeleb. Kaja sai oma raha kasudega tagasi ja nii ühes normaalses peres asjad käivadki!

Kajal on oma töö… tema on Siimutütar! Kus siin konflikt olla saab?

Ja kui siin keegi kaua möliseb, siis saab kahjunõude kaela ja kogu moos!

Aga… muus mõttes on endiselt kõik väga hästi…”