Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Räägime asjast”: Reformierakonna valitsemise ajal tegutseb jõuliselt pedofiilide maffia

-
20.10.2024
Laadime sisu...

Eesti parimas poliitikasaates “Räägime asjast” kõnelevad Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna juhtpoliitikud Martin Helme ja Mart Helme taas Eesti poliitikast, nii nagu see tegelikult on. Seekord on saates ka huvitavad saatekülalised.

Esimese teemana räägivad Mart Helme ja Martin Helme ning Siim Pohlak riigieelarvest, maksutõusude mõjust Eesti inimestele ning Jürgen Ligist, kes ei saa aru ei rahandusest ega majandusest, küll aga oskab kõiki solvata.

 

Teise saatekülalise Kert Kingoga kajastatakse Signe Riisalo poolt Riigikokku toodud lastekaitseseaduse muudatusi, mille jõustumisel võib karistuse ära kandnud pedofill asuda tööle lasteasutusse. Kert Kingo räägib, mismoodi selline seadus Riigikokku jõudis ning kuidas kuritahtlikult pedofiilide elu kergemaks tegevad punktid seaduse sisse olid ära peidetud. Tundub aga, et koalitsioon on esimesest ehmatusest, kui eelnõu lugemine katkestati, toibunud ning kavatseb seaduse ikkagi läbi suruda.

 

Kolmanda teemana rääkis Martin Helme hiljuti toimunud Euroopa Patriootide liidrite tippkohtumisest.

Poliitikasaade “Räägime asjast” on TRE Raadios ja Ring FM-is eetris pühapäeval kell 11 – 12 ja kordus samal õhtul kell 21 – 22. Samuti saab saadet kuulata Uute Uudiste portaalis ja taskuhäälingu-keskkondades (Spotify, Apple podcasts, Mixcloud).