Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Staarkonservatiiv Rush Limbaugh hoiatab: USA seisab kodusõja veerel

-
21.08.2017
Liberalism2PIX

Reedel ütles Ameerika kõige suurema kuulatavusega juturaadio staar ja konservatiivse liikumise üks ideelisi liidreid Rush Limbaugh, et riigi praeguse olukorra valguses võib öelda, et Ameerika seisab sisuliselt teise kodusõja lävel. Ta lisas, et väga palju on sellise olukorra tekkimises süüdi ka välised jõud, kes külvavad hirmu ning soovivad kaose tekitamisega nõrgestada Ameerika Ühendriike.

„Pean siin silmas inimesi nagu George Soros ja terve hulk teisi rahvusvahelisi rahastajaid, kelle eesmärgiks on USA elimineerimine maailma suurjõudude hulgast,“ ütles Limbaugh. Ta ütles, et vasakpoolsete tegevus on kõik koordineeritud. Ükski mäss ega meeleavaldus ei toimu Limbaugh sõnul ainult sellepärast, et vasakpoolsete meelest on rikutud inimõigusi, vaid selleks, et külvata kaost ja paanikat.

„Ükskõik kus nad täna, homme või järgmisel nädalal välja ilmuvad, see kõik on nii kavandatud, eesmärgiga ja tagamõttega ning konkreetne agenda. Ning see agenda on eesmärgiga kustutada Ameerika ajalugu. [—] Kui neil vasakpoolsetel õnnestub veenda piisavalt ameeriklasi, et Ameerika on oma olemuselt rassistlik, et Ameerika on ja on olnud üks suur vale, siis on kõik läbi. Ja see ongi vasakpoolsete agenda eesmärk, kustutada meie kultuur, meie ajalugu, meie alustalad,“ ütles Limbaugh.

Tema sõnul on ka rünnakud president Donald Trumpi vastu osa sellest agendast, eesmärgiga näidata, kui väga mõranenud USA on. Põhjendusega, et Trump osutuks valituks, tuleb likvideerida kõik, mis tema demokraatliku valimise võimalikuks tegi. „Väga-väga karmid asjad on toimumas, mida toetab meedia, mis tähendab, et meedia on ülemaailmselt vasakpoolsete ja demokraatliku partei poolel,“ rääkis Limbaugh.

Allikas: Breitbart

Refereeris Triin van Dooslaer