Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Paul Oja: sugulasrahva soomlaste maal läheb elu Brüsseli näidatud suunas jõudsalt edasi

-
12.12.2018
Paul Oja on EKRE Soome osakonna liige ja Uute Uudiste kaasautor.
© UU

EKRE Soome osakonna liige Paul Oja vahendab sündmusi põhjanaabrite juures ja annab ka mõningaid soovitusi infohuvilistele.

“Alles äsja tuli avalikuks lapsevägistajate ringi uurimine Oulu politsei poolt – pole küll poliitkorrektne meenutada, et asja uuriti juba suvest saadik, kuid avalikkust teavitati ja lapsevanemaid hoiatati alles nüüd.

Kymmenen Uutiset teatas 11. detsembril, et Espoos oli meeskodanik pärast lahutust meelega süüdanud oma eksnaisele kuulunud korrusmaja korteri, mis hävis täielikult – meeskodaniku nime, mis pidi olema politseil teada, ei mainitud, kuid pilti näidati küll, ja tumedanahalise pilt räägib tõepoolest rohkem kui tuhat multikultisallija sõna.

Soome peaminister teatas samaõhtuses Peter Nymani intervjuus, et tema enda suvemaja pakkumine sõjapõgenike perekonna eluasemeks ei õnnestunud üksnes turvakaalutluste tõttu. Tema seisukoht selliste juhtumite suhtes on eriti jäik ja sallimatu, kuigi millegipärast ta jättis täpsustamata, milliseid konkreetseid järelmeid sellisel suhtumisel olla võiks…

Paar päeva tagasi olid Hommikutelevisiooni kutsutud sotsiaaldemokraatide pikaaegne parlamendisaadik Eero Heinäluoma ja Põlissoomlaste erakonna esimees Jussi Halla-aho. Jutt keerles muidugi Oulu vägistamisjuhtude ja üldse immigratsiooni ümber. Kui Heinäluoma oli mitu korda korranud, et ka Soomes esineb perevägivalda, vägistamisi ja muudki kuritegevust, sai Halla-ahol lõpuks villand, ja ta nentis rahulikult, et Soomes esineb tõepoolest kuritegevust, kuid raske on taibata, miks seda peab välismaalt juurde tooma. Sellega lõppes selle teema arutamine ära.

Lõpetuseks veel niipalju, et Soome siseminister Kai Mykkänen (Koonderakond) käis esmaspäeval, 10. detsembril, Marrakechis palju vaidlustatud ja põhjusega kirutud ÜRO rändeleppele Soome Vabariigi poolt allkirja andmas. Sama mees teatas mõni nädal tagasi, et Soome peaks sisserändajate arvu mitmekordistama.

Nii et sugulasrahva soomlaste maal läheb elu jõudsalt edasi, poliitkorrektses ja Brüsseli poolt näidatud suunas.

Soomes selgitab inimestele asjade tegelikku seisu ainult Põlissoomlaste netiportaal Suomen Uutiset, paberikandjal leht Perussuomalainen ja mõned isikublogid, millest eriti võiks esile tõsta Põlissoomlaste aseesimehe Laura Huhtasaari blogi. Kes soome keelt mõistab, jälgige!”