Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Postimees kinnitas Soome-uudisega, et rahvuslik loosung päises ei tähenda kvaliteetlehte

-
12.07.2019
© Scanpix

Kui rahvuskonservatiivid lootsid, et Postimees on rahvusmeelse juhtmõttega koos veidigi muutunud, siis täna tõestas väljaanne, et pole oma sopalehe staatusest grammigi ülespoole roninud.

Jutt käib loost pealkirjaga “Kas EKRE liitlaspartei liikmed lasid ministrite piltide pihta?” Uudise sisuks on: “Soomes on tekitanud suurt tähelepanu tekitanud eile avalikuks tulnud info Soome Rahvusmeelsete Liidu suvelaagrist, kus väidetavalt tulistati märki hetkel ametis olevate ministrite piltide pihta. Laagris osalesid nii Põlissoomlaste partei, paremäärmusliku Odini sõdalaste ja neo-natsliku Põhjamaise Vastupanuliikumise liikmed.”

Edasi kirjutatakse: “Põlissoomlased, kes on Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna liitlaspartei, võtavad enda sõnul asja tõsiselt ning üritavad selgusele jõuda mis suvelaagris toimus.”

Postimehe toimetus, kuidas puutub Soomes toimunusse EKRE? Kas keegi erakonnast käis seal tulistamas? Miks ta lasete heast peast täis kedagi, kes antud loo puhul asjasse üldse ei puutu?

Kui jutt käiks Briti leiboristide liidri Jeremy Corbyni antisemiitlikest ütlustest, siis kas Postimees kirjutaks sellest ka kui Eesti sotside liitlaste juudivastasusest? Mõlemad kuuluvad ju Euroopa Parlamendi ühte fraktsiooni!

EKRE Riigikogu saadik Urmas Reitelmann kirjutab sotsiaalmeedias: “Pidasin Postimeest veidi kvaliteetsemaks väljaandeks, eksisin. Samasugune saast nagu muudki: natsilipud, idiootlik Soome uudise seostamine Eesti konservatiividega. Tülgastav.”

Nii kui Postimees üritab sopaajakirjanduses mülkast välja ronida, nii tõmbab mingi globalistlik seltskond ta tagasi alla. Sõltumatust kvaliteetlehest pole mõtet enam rääkida.