Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Eestlane Kreekast ja Küproselt: pagulastest “abivajajad” on tegelikult anastajate esimene laine

-
15.10.2019
Süüria migrandid Küprose Kokkinotrimithia laagris.
© AP/Scanpix

Uued Uudised vahendavad välisreisil oleva Olle Ojasu tähelepanuväärset postitust sotsiaalmeedias, mis on väga hoiatav.

Olle Ojasu räägib postituses, et on hetkel abikaasaga Thessalonikis ja nad vestlevad kohalikega. “Valitsuse poliitika kohta on neil päris krõbedad väljaütlemised pagulastesse leebe suhtumise tõttu. Riigijuhid istuvad kõrgel-kaugel, tegelikku olukorda ei tea või ei taha teada. Kiideti ungarlasi. Rootsi, Soome teemaga oldi kursis, Eestiga mitte eriti. Mõni pidas Eestit Venemaa osariigiks. Üldse olevat Kreekasse tulnud 141 erinevat rahvust pagulastena (ei ole fakte kontrollinud, annan edasi kohalikelt elanikelt saadud info). Makedoonia kreeklaste arvates tuleb enne omasid aidata, mitte võõraid. Õhtul ilmuvad pagulased tänavapilti, kuid kesklinnas hoiavad politseinikud neil silma peal. Suuremad probleemid kuritegevusega on äärelinnas,” kirjeldab ta olukorda Kreeka põhjaosas.

“Küprose kreeklased aga rabasid jalust, öeldes, et kõigepealt trügisid nad üle piiri, need haledad “abivajajad”. Seejärel, kui nad on kanda kinnitanud, hakatakse neid kodumaalt rahastama, ostavad tasapisi maad ja kinnisvara kokku. Seejärel tulevad “sugulased” järele. Küproslaste väitel on pagulased juba hulga maad kokku ostnud, et mitte öelda: “ärastanud”. Ehitatakse hotelle, korrusmaju, eramuid. Selline on moslemite tegelik eesmärk – anastada Euroopa samm-sammult, tükk tükihaaval,” lisab piirkonda külastav Olle Ojasu.

Uued Uudised täiendavad – nagu räägivad uudised Lesbose saarelt, on ka sealsed kreeklased maruvihased valitsuse peale, kes on kolme tuhandet inimest mahutavasse laagrisse surunud neid neli korda rohkem. Kohalike väitel valitsus lihtsalt ei tegele asjaga, justkui lootes, et asi laabub iseenesest. Mytilini linnapea Spyros Galinis rääkis Kreeka meediale, et saarlased tunnevad end Kreeka riigi poolt hüljatuna.

Mis aga puutub moslemiinvasiooni, siis näiteks Suurbritannias on moslemid ennast ka poliitilisse süsteemi sisse seadnud (pakistanlasest Londoni linnapea Sadiq Khan), neil on omad poliitilised parteid või väljendavad moslemid ennast Leiboristliku Partei kaudu, ning nad on suutnud saavutada islamofoobia-vastasuse eest karistamise. Sama sisseimbumine toimub kogu Lääne-Euroopas.