Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Jaak Madison: vasakäärmuslik liberalism tekitab lõpuks vastasjõu teise äärmuse näol

-
22.02.2020
Jaak Madison.
© Uued Uudised

Euroopa Parlamendi saadik Jaak Madison juhib tähelepanu sellele, et “paremäärmusluse” vastu võitleval Saksamaal võivad kõik teised äärmuslused tegevusvabadust nautida.

“Igasugune äärmuslus on halb ja ohtlik, olgu selleks kliima-, veganlus-, vasak- või paremäärmuslus. Kuid täiesti hale on lugeda uudist, kuidas Saksamaa siseminister peab “paremäärmuslust” suureks ohuks Saksamaa julgeolekule. Kuidas sellega nüüd siis ikkagi on: kui uusaastaõhtutel vägistatakse migrantide poolt euroopa naisi, jõuluturud turvatakse betoonäärtega, islamiradikaalid kutsuvad mošeedes üles rünnakutele “uskmatute” vastu ja nüüd siis on ohuks hoopis mingid paremäärmuslased?

Kas ei ole ehk hoopis nii, et vasakäärmuslaste viljeletud äärmuslik liberalism tekitab lõpuks vastasjõu teise äärmuse näol? Sellest ei tasu vist rääkidagi, et praeguse sisserände ja demograafilise olukorra jätkumisel on Saksamaal 2100. aastal sakslasi 35 miljonit, migrandi päritoluga inimesi aga 40 miljonit. See pole muidugi mingi oht julgeolekule. Üldse mitte.”