Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Tippadvokaat lülitus absurditeatrisse: “Mul pole informatsiooni selle avantüüri kohta!”

-
30.07.2020
TV 3 toodab rokka.
© Internet

Ekspress Meedia ülespuhutud libauudis kogub absurdsustuure, millesse lülituvad üha uued mõtteinvaliidid.

Nii paneb Eesti advokatuuri juhatuse esimees Jaanus Tehver Postimehes erilise pirni: “Mul pole piisavalt informatsiooni, et seda avantüüri kommenteerida!”

Vähemasti nii edastab tema sõnu Postimehe vanemtoimetaja Marica Lillemets.

“Niisiis, Jaanus Tehver tunnistab avameelselt, et tal pole lepingu kohta piisavat informatsiooni. Aga ta teab täpselt, et tegemist on avantüüriga!?” kommenteerib seda poliitikavaatleja Harri Kingo. “Pole vaja olla jurist, et märgata selle avalduse absurdsust. Sama hea oleks advokaadil kohtus kohtule teatada: “Mul pole antud kaasuse kohta piisavat informatsiooni, aga pange see kohtualune kinni!””

Kingo jätkab: “Vapustav – sellise “juriidilise kompetentsuse ja loogikaga” hiilgab kogu Eesti ees mitte miski isehakanud tarkpea, vaid Eesti Advokatuuri juhatuse esimees! Taevas – hoia meid selliste advokaatide ja nende loogika eest! Ja anna palun ajakirjanikele elementaarset tarkust sellist tobedust mitte avaldada.”

Jutt on USA advokaadibüroo palkamisest Eesti huvide kaitsmiseks. Selle vastu on opositsioon ja ajakirjandus algatanud lausa hüsteerilise kampaania. Absurdi juba sajab kohinal, näis milliseid “tarkusi” ja kui kõrgelt veel välja pakutakse…