Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Massimeedia on Trumpi mustates langenud tasemele: naised saunas rääkisid

-
23.08.2020
Demokraatide viha Trumpi vastu on nii suur, et alatused tulevad riburada.
© Internet

Maailmas levib niigi tohutult libauudiseid ja selget laimu, kuid eri riikide (ka Eesti) liberaalne peavoolumeedia, kes armastab ennast eetiliseks, objektiivseks ja sõltumatuks nimetada, võimendab pesuehtsat saasta.

Nii on ka Eesti meediasse jõudnud AFP uudis: “Õde: Trump on julm ja valelik.” Ehk siis – Donald Trumpi vanem õde ütleb laupäeval avalikkuse ette toodud salvestuses, et USA president on julm ja valelik inimene, keda põhimõttelageduse tõttu ei saa usaldada.

Kõigepealt juba allikas: “Maryanne jutu salvestas salaja presidenti vennatütar Mary Trump, kes avaldas juulis mälestused oma “mürgisest perekonnast”.” Miks vennatütar üldse salaja lindistas – see paneb kõigepealt arvama, et õde tegelikult avalikustamist ei tahtnud ja vennatütar teenib endale kõmuga raha.

Ja miks uurib vennatütar tädi käest asju, mida ta peaks niigi teadma? Kui Maryanne ütleb, et tema vend on julm, põhimõttelage ja valetaja, siis peaks see peres ka ilma sellesisulise vestluseta teada olema.

Nii on tänase meedia “uudiste” aluseks salajased lindistused, mis annab kohe aluse küsida: kui väga tasub uskuda nende autentsust? Pigem on tegu rahateenimisega – raamatut müüdi juba ilmumispäeval 950 000 eksemplari, ning vennatütar (tõenäoliselt ka õde ise) teadis turunõudlust ja andis pööblile raha eest vaatemängu.

Pole saladus, et paljudes kuulsates ja vähemkuulsates perekondades ei saa õed-vennad ja nende pered omavahel läbi, ja mõnigi vähemedukas on oma kibestumuse suure raha eest ajakirjandusele müünud.

“Ta ei taha muud, kui oma toetajatele meeldida,” ütleb Trumpi õde ajalehe Washington Post käsutusse jõudnud salvestuses. “Tal ei ole mingeid põhimõtteid. Mitte ainsatki.”

Juba selline lause annab aluse kahelda jutu tõesuses – mingid põhimõtted on kõigil inimestel, ainsagi põhimõtteta pole keegi. Kui Donald Trump oleks selline, poleks ta äris ja poliitikas eriti kaugele jõudnud.

Järgmine lause ütleb palju – õde on vennale ka poliitiline oponent: “Maryanne Trump Barry taunib venna immigratsioonipoliitikat, mis näeb ette laste lahutamise vanematest riigipiiril ja kinnipidamiskeskustesse saatmise.”

“Eelmisel nädalal surnud Trumpi noorem vend Robert püüdis kohtu kaudu raamatu avaldamist takistada, kuid see ei õnnestunud. Valge Maja sõnul on see täis valesid,” vahendab BNS AFP-d.

See lause näitab, et vähemalt üks pereliige ei arva presidendist halvasti ja püüdis takistada valedelaviini rahva ette paiskamist.

“Asi on kõige selle valelikkuses. See on valelikkus ja julmus. Donald on julm,” ütleb Maryanne Trump Barry lindistuses oma vennatütrele. Presidendi enda naine ja lapsed ei tundu abikaasa ja isa osas nii arvavat, nemad teda julmaks ei pea.

Õde räägib ka Mary Trumpi raamatus avaldatud loost, kuidas Donald ülikooli pääses. “Ta sai Pennsylvania ülikooli, sest lasi kellelgi enda eest eksamid ära teha,” ütleb Maryanne ja lisab, et mäletab isegi selle inimese nime.

Seegi jutt kõlab kibestunud laimuna, seda enam, et diplomi Donald Trump ju ikka sai. Ilmselt oleks ka Maryanne enda nooruspõlvest päris palju kirjutada, sest vigadeta pole meist keegi.

Donaldi Trumpi kohta käivatest meediakajastustest paistab silma see, kuidas ajakirjanduses voolab tonnide kaupa kõige ehtsamat soppa, võimendatakse iga väiksemgi negatiivne asi, kuid tagajärjeks on ikkagi see, et Trump püsis ametis kogu oma ametiaja ja saab tõenäoliselt Valges Majas olema ka järgmised neli aastat. Ainult et kanalisatsioonikraanid on ikka lahti.