Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Sotsid valetavad. Ikka ja jälle

-
29.09.2020
Interrindelased kardavad rahvahääletust.
© Uued Uudised

BNS vahendab uudist, millele on pandud tabav pealkiri: “Sotsid tahavad keelata seaduste panemise rahvahääletusele”, kusjuures rõhu võib panna kahele sõnale: “keelata /…/ rahvahääletus”.

Sotsid viitavad oma pressiteates mingitele seadusriivetele rahvahääletuse korralduses, kuid nende tegeliku tahtmise ütlesid välja noorsotside üldkogu, mis nõudis abielu sooneutraalseks muutmist, ja suursotside volikogu, kus nõuti samuti abielu mitmekesisust.

Seega võivad sotsid küll väikesi riivehakatisi seadustest otsida, aga nende algatatud seaduseelnõul on üks eesmärk: hoida ära mehe ja naise abielu ainuvõimalikkuse kinnistamine. Ehk siis teevad sotsid homoagendat.

Sama oli ju ka Reformierakonna algatatud nõiajahiga Louis Freeh advokaadibüroo ümber – uuriti justkui nende tausta ja pandi see kahtluse alla, tegelikkuses aga sooviti lõpetada rahapesu uurimine. Opositsiooni käekiri on üks.

Tegelikult lükkavad sotsid referendumi mittekorraldamist nõudes tagasi kogu rahvahääletuse põhimõtte üldse, nõudes rahvale tähtsates küsimustes otsustamisõiguse andmise keelamist. Ka siin on muster selge: sotsid kardavad, et see hääletus võib läbi minna ja mehe-naise liidu kinnistada, isegi kui sel pole siduvat tausta. Sotsid tahavad ära hoida teadmise, et rahvas ei toeta homoabielude võrdsustamist eluandvate heteroabieludega.

Kui nad oleksid kindlad, et rahvas tahab abielu kõigi ja kõigiga, siis oleksid nad ka referendumi poolt, sest see annaks trumbid kohe nende kätte. Aga nad ei ole kindlad.

Ja muidugi kumab sotside aktiivsusest läbi see, et marksistid kardavad alati rahva otsustusõigust, nende arvates peab otsustama partei keskkomitee poliitbüroo. Otsedemokraatiaga riikides aga pannakse rahvahääletusele praktiliselt iga küsimus, mis ühiskonnas lõhesid tekitada võiks – alles oli Šveitsis rahvahääletus sisserände üle Euroopa Liidust.

Mida opositsioon rahvahääletusest ka ei räägiks, nende jutt pole suunatud mitte mingitele vajakajäämistele korralduses, vaid sellele, et mehe ja naise abieluliidu ainuvõimalikkust ei tohi nende arvates seadusandlusesse sisse kirjutada.