Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Euroopa Komisjon ja Sorose fond on siiami kaksikutena läbi põimunud

-
27.10.2020
Vanad sõbrad – endine Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker ja rahvusriikide lõhkuja George Soros.
© Scanpix

Euroopa Liit peaks olema pluralistlik rahvusriikide ühendus, kuid kõik märgid näitavad, et tegu on kitsa ideoloogilise spektriga impeeriumi-laadse moodustisega, mida toidab rahaga vasakpoolne rahvusriikide vaenaja George Soros.

30. oktoobril pidi Proto Avastustehases toimuma XXIV Avatud Ühiskonna Foorum (inglise keeles) “Õigusriik Euroopa Liidus: paljude vabadus, väheste kohustus?”, kuid see lükati edasi, põhjuseks Euroopa Komisjoni asepresidendi Věra Jourová ootamatu ja vältimatu päevakavamuutus.

Kogu jagatavas infos on läbi põimunud  George Sorosi toel loodud Avatud Eesti Fond ja Euroopa Komisjoni esindus Eestis. “Sorose fondid tegutsevad enesestmõistetavalt rahvuskonservatiivide vastase prokurörina. Iga rahvuskonservatiivse valitsuse võimuletulekul läheb nagu kooliõpiku põhjal süüdistusteks õigusriigi õõnestamises, olgu see Horvaatias, Ungaris, Poolas, USAs või Eestis. Viimati kirjutas Kaja Kallas Õhtulehes, et ohus on õigusriik ja iseseisvus. Ikka sama matriitsi järgi,” rääkis EKRE Riigikogu saadik Anti Poolamets.

George Soros on tuntud rahvusriikide lammutamise teoreetiku ja rahastajana, samas kui Euroopa Liit peaks olema rahvusriikide liit. Kui EL-i juhtorgan Euroopa Komisjon teeb koostööd Sorose rahastatava fondiga, siis on ilmselge, et rahvusriiklust rünnatakse ja üleilmastumist turgutatakse.

Sorose suhted oma kunagise kodumaa Ungariga on halvad, Euroopa Komisjoniga aga head – sestap siis komisjon Ungarit nii karmilt kiusabki.