Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti rohelisi ei huvita keskkonnakaitse, vaid Brüsseli käskude sõnakuulelik täitmine

-
18.11.2020
Tallinna abilinnapea koht muutis Eesti rohelised Reidi tee vastastest kohe pooldajateks. Pilt on illustratiivne.
© Uued Uudised

Rohelised paljastasid uut keskkonnaministrit rünnates oma kahekeelse palge.

Erakond Rohelised leiab, et Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) liikme Rain Epleri vaated ei võimalda tal keskkonnaministri ametit pidada, kuna need on vastuolus Eesti ja Euroopa Liidu eesmärkidega.

Rohelised näitavad järjekordselt, et neil pole tegeliku keskkonnakaitsega mingit pistmist – ka nüüd muretsevad nad pigem Euroopa Liidu direktiivide kui reaalse looduse säästmise pärast. Kõik keskkonnakaitsjad peaksid teadma, et oma maa loodust mingist kaugest keskusest tulevate keeldude-käskude järgi kaitsta ei saa, sest täiesti erinevaid Kreeka ja Islandi probleeme ei saa ühtemoodi Brüsseli võimukoridoride ametnike otsustada jätta.

Roheliste esinaise Züleyxa Izmailova sõnul ei saavat inimene, kellele pole mõistetav kliimamuutuse olemus ja kes kahtleb teaduslikes faktides, olla Eesti Vabariigi keskkonnaminister. Esiteks jätab Izmailova välja fakti, et ka teadlased vaidlevad endiselt selle üle, kas inimfaktor ikka on kliimamuutustes määrav, ja teiseks, rohelised näitavad ennast ebademokraatliku ühendusena, kes tahavad ette kirjutada, kuidas ja mida inimesed mõelda tohivad.

Roheliste enda tegeliku näo määrab Züleyxa Izmailova enda käitumine, kes oli Reidi tee rajamist vastustades valmis ennast kasvõi puu külge aheldama, kuid niipea, kui talle pakuti aselinnapea kohta, toimus tema põhimõtetes radikaalne muutus. Tallinna linnavalitsus neutraliseeris roheliste liidri abiga keskkonnakaitsjad, ehitas Reidi tee valmis ja kui renegaat oli töö teinud, lasti tal minna.

Erakond Rohelised on kahtlane moodustis ka seetõttu, et nemad on enda kanda võtnud homoagenda edendamise – kuigi homoseksualism on kogu looduspildis kuivanud oks elupuul.

Võib eeldada, et rohelistele ei sobiks kohe mitte ükski keskkonnaminister, kes pole mürkroheline ja valmis kliima nimel kogu igapäevaelu seiskama.