Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

USA valimisraport: Joe Biden oli vastu ootusi edukas seal, kus kasutati teatud tarkvara

-
20.12.2020
Biden jääb ajalukku võltsimistega võimule saanud presidendina.

Anonüümseks jääda soovinud USA andmeanalüütik avalikustas neljapäeval raporti, milles kirjutab, et demokraatide presidendikandidaat Joe Bideni tulemused olid paremad neis maakondades, kus kasutati Dominion Voting Systemsi või HART InterCivic hääletusmasinaid.

Enam kui 30-aastase kogemusega andmeanalüütik kasutas oma analüüsi läbiviimisel valimistulemuste andmeid ja 2017. aasta rahvaloenduse andmeid, mille põhjal ta pani kokku lähtestsenaariumi valimistulemuste ennustamiseks. Seejärel võrdles ta lähtestsenaariumi novembrikuiste valimistulemustega.

„Analüüsi tulemused viitavad, et Dominion X/ICX BMD (hääletussedelite märkimise seade) masinad, mille tootjaks on Dominion Voting Systems, ja HART InterCivic masinad ilmselt mõjutasid valimistulemusi hälbeliselt,“ seisab raportis.

Analüüs näitab, et Bideni tulemus ületas maakondadest, kus kasutati nimetatud hääletusmasinaid, prognoosi 78%. Analüüs osutab ka, et Biden sai neis maakondades identselt 5,6% rohkem hääli, kui ta lähtestsenaariumi kohaselt oleks saama pidanud.

„Seda ei oleks tohtinud juhtuda… Dominioni masinaid kasutanud maakondade tulemused on selgelt liiga kõrged,“ ütles analüütik oma raportit tutvustavas videos. „Minu arvates on tegemist ehmatava ohumärgiga… midagi on siin mäda.“

Andmeanalüütik lisas ka, et nimetatud 5,6% muster kerkis esile nii ajalooliselt demokraate toetavates maakondades kui ka maakondades, kus on tugev toetus Donald Trumpile. Ühtlasi ütles raporti koostaja, et tema analüüs ei sisalda järeldusi võimalike hälvete põhjustajate kohta. Ent ta usub, et selle taga võib olla suurem skeem.

„Muster, mida ma näen, kerkib esile paljudes maakondades – seega puudutavad minu leiud organisatsiooni, millel on suur mõju üle kogu riigi. Seepärast ei ole viita minu tulemused lihtsalt paari kohaliku valimisametniku tegevusele, kes lasid kastitäie sedeleid masinast kolm korda läbi.“

Eelmisel nädalal ilmus mitu erinevat raportit ja toimus ka senati ärakuulamine, mis kõik viitavad anomaaliatele ja ebakorrapärasustele 3. novembri presidendivalimiste tulemustes.

Allikas: Epoch Times