Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Karm talv tõestas Saksamaale, et roheenergiast ei piisa ja traditsioonilistele allikatele saab alati loota

-
11.02.2021
Tänavune talv Saksamaal. (Foto: Scanpix)

Saksamaa on tuule- ja päikeseenergia suurriigina säranud globalistide rohelise kliima tegevuskava esirinnas, kuid nüüd ei saa rohelist energiatoodet mingi hinna eest osta. Talv on peatanud nn. rohelise energia tootmise ja Saksamaa tugineb energeetikas taas traditsioonilistele süsteemidele.

Saksamaa miljoneid päikesepaneele katab lumi ja jää ning talveilm hoiab riigi 30 000 tuuleparki paigal. See ongi tegelikkus liikumisel tuule- ja päikeseenergia helgesse tulevikku.

Hoolimata asjaolust, et viimase 20 aasta jooksul on riigi söeenergiat raske käega pahaks pandud, on Saksamaa kivisöel töötavaid elektrijaamu praegusel kujul hakatud jälle hindama kui olulisi energiatootmise allikaid, mis toodavad energiat ilmastikust hoolimata.

Saksamaa on tänavu taas keset karmi talve. Suures osas riigist on olnud märkimisväärne lumesadu, mis tähendab, et päikesepaneelid on lumega kaetud ja need kasutuks muutnud. Isegi ilma lumekatteta takistab nädalaid pilves taevas märkimisväärselt päikeseenergia tootmist.

Lisaks on sel talvel olnud pikki tuuletuid perioode, nii et umbes 30 000 tuulikut on Saksamaal olnud suuresti tööst kõrval. 100% rohelistest energiatest sõltuvas maailmas tähendaks see peaaegu 100% pimedust ja külma.

Saksamaa olemasolev söe- ja tuumainfrastruktuur töötab ja hoiab energiavooge käigus. (Saksa RBB televisiooni raportist).

Allikas: MVLehti