Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Dresdenis algas kohus pühasõdalase üle, kes pussitas homosid

-
12.04.2021
Pühasõdalane Abdullah sai Merkelilt varjupaiga, aga kipub nüüd homosid tapma.
© Scanpix

Kogu Lääne-Euroopa ühiskond on selline, kus ühed ja samad inimesed poputavad migrante, geisid ja feminismi üheaegselt, kaitstavad aga on tihti üksteisele vastanduvad.

Saksamaal algas esmaspäeval kohus Süüria pühasõdalase üle, keda süüdistatakse inimese surnuks pussitamises eelmisel aastal Dresdenis. Süüdistuse kohaselt ajendasid ründajat homofoobia ja “islamiradikaalsed vaated”.

21-aastast Abdullah A-d süüdistatakse mõrvas, mõrvakatses ja raske kehavigastuse tekitamises. Süüdistuse kohaselt ründas kohtualune mullu 8. oktoobril 21 sentimeetri pikkuse teraga noaga kaht Põhja-Rein-Vestfaalist Dresdenisse sõitnud geimeest.

55-aastane mees suri rünnaku järel haiglas, teine 53-aastane, sai raskelt haavata. 2015. aasta põgenikekriisi ajal alaealisena Saksamaale saabunud Abdullah A vahistati kaks nädalat pärast rünnakut.

2018. aastal mõisteti talle alaealisena ligi kolmeaastane vanglakaristus “välisriigi terroriorganisatsiooni toetamise” eest ning ta vabanes veidi enne Dresdeni rünnakut.

“Sallivuslastele”, kes toetavad massimigratsiooni islamimaadest, on vist mõttetu selgitada, et tulijad võivad olla väga homovaenulikud ja naisi alaväärtuslikuks pidada – neile on kõik ühteviisi armsad, isegi kui tulemuseks on pussitamised. (AFP-BNS-UU)