Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Millest jätab meedia rääkimata, kirjutades järjekordsest mustanahalise tapmisest politseiniku poolt USA-s?

-
14.04.2021
Sildil on kirjas: “Rassismil pole siin kohta. Meie toetame Musta kogukonda”… Näib, et silt ei aidanud.

Poliitkorrektne ja seetõttu ka kallutatud massimeedia kirjutab sellest, et kohalik politseinik tappis USA-s Minnesotas mustanahalise Daunte Wrighti, kuid peaaegu üldse ei kajastata seda, et korravalvuriks, kes taseri ja püstoli segi ajas, oli naispolitseinik Kimberly Potter ning Wright oli tagaotsitav ja rikkus liiklusreegleid.

Tegemist on teadliku info varjamisega – hea olnuks ju maailmale teatada, kuidas järjekordne suur valgenahaline jõmm tappis neegri – paraku on tegu 26 aastat ametis olnud naispolitseinikuga. Naine aga ei sobi klassikalisse “rassisminäitesse”, mistõttu tema sugu vaikitakse maha. Ka tapetu kuritegelik tast tundub olevat “teisejärguline” – Ameerika “märtrid” tulevad allilmast.

“Kimberly Potter oli eeskujulik politseinik. Potter alustas politseinikuna tööd 1995. aastal. Ta on olnud kohalike politseinike ametiühingupresident. Potterile avaldasid toetust ka mitmed Brooklyn Centeri politseinikud,” teatas The Times.

Brooklyn Centeri linnapea Mike Elliott teatas teisipäeval, et linna politseiülem Timm Gannon lahkus ametist. Samuti lahkus ametist Daunte Wrighti tapnud politseinik Kim Potter. Gannon teatas pühapäeval, et Potter kavatses kasutada taserit ja kasutas tulirelva ekslikult.

Tõenäoliselt on politseinikud USA-s hetkel väga suure pinge all ja peavad tegema kiireid otsuseid olukorras, kus kurjategija võib alustada vastutegevust, samaaegselt aga tuleb nende vahistamisel jälgida poliitkorrektsust – eriti naispolitseinikud võivad sellistel hetkedel vigu teha.

Mitusada inimest kogunes teisipäeva õhtul Brooklyn Centeri politseijaoskonna lähedale. Jaoskond on ümbritsetud taraga. Rüüstatud on erinevaid ärisid, vahendab ERR. Tõelist protesti Minneapolises näeb SIIT