Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Humanismi loojang terendab läänekaares

-
20.04.2021
Lugedes maailma tänase eliidi plaanidest vähendada inimkorda mitmetes kordades, meenub kohe Hitler. Pilt on illustratiivne.
© Scanpix

Kui lugeda ajakirjanik Andres Raidi loost “Maailma rahvastikust, emotsioonideta” seda, mida on öelnud maailma vägevad ja nende nõuandjad maailma rahvastiku vähendamise kohta, läheb tegelik pilt suuresti paika.

Üsna võigas on see, kuidas USA ja maailma võimuinimesed avaldavad selgelt fašistlikke seisukohti, mis teeksid au nii Hitlerile kui Pol Pothile – nad räägivad sundsteriliseerimisest, vajadusest rahvaarvu kiiresti kahandada (kuidas?), sünnitusõiguse andmisest mingile eliidile, vastsündinute tapmisest, totalitarismi vajadusest ja nii edasi.

Kui sellised arvamused on välja öeldud, pole liberaalsel maailmal enam mingit õigust hukka mõista holocausti, Rwanda genotsiidi, punakhmeride tapatalgusid ja muid genotsiidilisi tegusid – nad on massimõrvarite mõttekaaslased.

Aga Andres Raidi poolt kokku pandud mõtteavaldused teevad tänase pildi selgemaks. Kõigepealt – räiged rünnakud tapmist keelava kristluse ja lapsi kinkiva traditsioonilise pere vastu koos elupuu kuivanud oksa ehk homoseksualismi ülistamisega on suunatud ühele, lastesaamise lõpetamisele.

Liberaalfašistid loodavad lõpetada eluandvad mehe-naise suhted või vähemalt viia need miinimumini, vastandades mehi ja naisi, samas aga soodustades samasooliste suhteid – nii lõpeb elanikkonna juurdekasv.

USA ühiskonnategelane David Brauer leiab, et lapsi võib tulevikus sünnitada eriloaga, selle saavad ainult väljavalitud ja ülejäänuid karistatakse rasestamise eest. USA pereplaneerimise föderatsiooni asutaja Margaret Sanger lisab, et pereplaneerimine peab viima puhtama rassi tekkimiseni – need on ehtsad rassistid ja fašistid, kelle koht peaks olema uus-Nürnbergis.

Lisaks selgitavad liberaalsete uusfašistide seisukohavõtud seda, miks tänane Lääs nii jõudsalt totalitarismi poole sammub, lämmatades sõnavabadust ja suukorvistades inimesi – kui neid ebainimlikke plaane ellu viima hakatakse, peab ühiskond olema nii maha surutud, et keegi ei saaks protesteerida.

Veelgi enam – traditsiooniliste väärtuste hävitamise ja tühistamiskultuuriga tahetakse inimestelt võtta nende identiteet ja luua neist uued punakhmerid, kes olekski nõus rahvastiku “piiramist” reaalsuses läbi viima.

Maailma ootab ees tulevik, mida me näeme sarjas “Näljamängud” ja veel mitmetes filmides, kus on kujutatud tuleviku totalitaarset ühiskonda. Tegelikult pole ime seegi, kui mingil ajal otsustakse ülerahvastatuse probleem lahendada suunatud tuumasõjaga.

Kummalisel kombel on inimkonna juurdekasvu peatamise polügooniks valitud euroopalik ühiskond ehk Lääne heaoluühiskond, mis vaevleb juba niigi arengut piirava madala sündivuse käes, samas kui Kolmas maailm, keda nunnutatakse, sünnitab võimsalt edasi.

Kui maailm läheb tõesti sellise fašistliku rahvastiku vähendamise teed, siis oleks õiglane, et Maa puhtamaks tegemist alustatakse just nende teooriate väljatöötajate elimineerimisest – olgu nad siis teistele eeskujuks. Lääne liberalism aga hakkab alles nüüd lämbuma Prantsusmaa giljotiinide vereojades.

“Näljamängude” elustajad ei tohiks aga unustada filmist nähtut, et kõik totalitaarsed ühiskonnad viivad lõpuks ikkagi rahva vastupanu, ülestõusude ja diktaatorite karistamiseni.

Loe ka: Andres Raid: maailma rahvastikust, emotsioonideta