Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Putini-Venemaa tahab oma okupatsiooni vägisi armsaks teha

-
02.07.2021
Kremli-meelne kontingent, kes toetas presidendivalimistel Putinil, saab valitsuse tahtel ka siinseid volikogusid valida.
© Uued Uudised

Ajal, mil Saksamaa ja Prantsusmaa tahavad Venemaa isevalitseja Putiniga tiiba ripsutama hakata ja Kaja Kallase valitsus piirilepet sõlmida, muutub see riik üha ebademokraatlikumaks – nüüd ollakse asunud jõuga oma ajalookäsitlust peale suruma.

Venemaa president Vladimir Putin allkirjastas seaduse, mis keelab avalikult võrdsustada Nõukogude valitsuse ja väejuhtide eesmärke ja tegevust natsi-Saksamaa ja teljeriikide omadega, samuti “eitada NSV Liidu otsustavat osa Euroopa vabastamisel natsismiikkest”.

Samuti ei tohi eitada “NSV Liidu rahva otsustavat osa natsi-Saksamaa purustamisel ja Nõukogude humanitaarmissiooni Euroopa vabastamisel”, vahendab ERR.

Tegelikkuses okupeeris Nõukogude Liit Molotov-Ribbentropi pakti tagajärjel ja Teise maailmasõja käigus tohutud alad Ida-Euroopas, liidendas osa endaga ja muutis teistes riiklikku korda, surudes maha igasugused vabaduspüüded – ja nüüd nõuab NLiidu õigusjärglane Venemaa, et seda kõike peetaks vabastamiseks. Ja kui ei peeta, siis nuuti!

Pole raske märgata, kuidas sobitub Venemaa nõuetesse Eestis riiklikult pronkssõduri juurde pandav pärg lindiga “Eesti rahvalt” ning kaitseväeline käsk mitte ärritada 9. mai pidutsejaid Eesti sõjaväe mundri nägemisega. Liberaalide valitsemise all käitub Eesti endiselt nagu Venemaa vasall.