Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kait Sinisalu eitab “padjajutte”

-
05.07.2021
Kapo juht Arnold Sinisalu Riigikogus.
© Uued Uudised

Kapo juht Arnold Sinisalu abikaasa, psühhoterapeut Kait Sinisalu, vikerkaaremärgi kavaler, kommenteeris Õhtulehele valitsusevahetust, mis kutsuti esile selleks, et ära hoida abielureferendumit.

Õhtuleht: Loogika oli siis see, et jaanuaris vahetus valitsus ning kuna sinu abikaasa on kapo juht Arnold Sinisalu…

Sinisalu: ja mina kannan suure auga Vikerkaarekangelase märki – see on Eesti LGBT ühingu tunnustuse ja tänu märk…

Õhtuleht: …kahtlustasid vandenõuteoreetikud, et valitsuse tagasiastumine ööl enne hääletust nii-öelda abielureferendumi asjus oli sinu töö.

Sinisalu: Head sõbrad saatsid mulle klippe Varro Vooglaiu ja Markus Järvi saadetest ning mingitest portaalidest, nii et ma olin kursis – tõepoolest on inimesi, kes tõsimeelselt mõtlevad, või vähemalt esinevad, nagu mõtleksid tõsimeelselt, et Eestis käib elu nii, et kaitsepolitsei peadirektor ja riigi peaprokurör tammuvad kärsitult jalalt jalale ning koputavad mu uksele: „Kait, kas sina ja su LGBT-sõbrad on juba kokku leppinud, millal me võime alustada menetlustoimingutega?“ Ja mina ütlen: „Poisid, pidage hoogu, veel pole aeg!“

Nende lugude juures hämmastas see, kui korruptiivne võib olla selle inimese mõtteviis, kes arvab, et päriselt nii asjad käivadki. On ju ennegi räägitud – näiteks perekond Sikkutite puhul – padja- ja magamistoajuttudest.

Õhtuleht: Magamistoajutud on igas peres olemas.

Sinisalu: Meil on tööjutud ja omad jutud ikka üsna rangelt lahus.

Õhtuleht: Millal sina teada said, et abikaasa läheb peaministri juurde halbade uudistega Porto Franco asjus?

Sinisalu: Hommikul uudistest kuulsin.

Arnold on ainult ühe korra öelnud, et midagi on toimumas. See oli siis, kui ta tuli õhtul ootamatult koju Tartusse ja hommikul välja minnes mainis, et äkki saab täna Estoni tagasi.