Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Poola: LGBT ideoloogia sõidab praegu laineharjal, kuid see laine taandub ükskord

-
05.07.2021
Hispaania lipp
© Scanpix

Hispaania vasakvalitsus võttis äsja vastu seaduse, millega lubatakse soo ja nime muutmist juba alates 14-aasta vanuselt, seda ilma meditsiinilise või psühholoogilise kontrollita ja ilma eelneva hormoonravi või kohtumenetluseta.

Poola aseharidusministri Tomasz Rzymkowski sõnul on tegemist kultuurirevolutsiooniga, mille peavad peatama Poola ja teised Kesk-Euroopa riigid. „Tegutsetakse eesmärgiga luua n-ö uus inimene ja selleks tuleb kõigepealt tekitada kaos. Praegu me näemegi kaost. Teismeliste soovahetuse hõlbustamine on mõeldud rünnakuna noorte ja laste vastu. Sellega julgustatakse neid langetama otsuseid, mida nad võivad hiljem kahetseda ja mida on meditsiiniliselt kas väga raske või võimatu tagasipöörata,“ ütles Rzymkowski. Tema sõnul on uus seadus osake laiemast arengust mitmes Euroopa Liidu liikmesriigis, Euroopa Komisjonis ja Euroopa Parlamendis. Ühtlasi nimetas Rzymkowski Euroopa Parlamenti LGBT revolutsiooni eelväeks, kus võetakse vastu resolutsioone, mis „ründavat objektiivset tõde ning loovad paralleelmaailma“. „Tegemist on marksismi ellurakendamisega,“ ütles Rzymkowski.

Ta mainis ka, et Poolas on terve hulk liikumisi, kes järgivad neid ideid täiesti pimedalt. „Kopeeri-kleebi filosoofia. Nad üritavad vägisi ja ilma igasuguse laiema analüüsita võtta üle Lääne-Euroopas aktsepteeritud ideid, olgu need siis head või halvad.“ Üsna sarnane trend kipub valitsema ka Eestis.

Rzymkowski leiab, et pealesunnitud kultuurirevolutsiooni tuleks ignoreerida. „Sellele teabele ei tohi olla mingit ennetavat tsensuuri. Ühiskond peab teadma, mida kujutab endast LGBT revolutsioon ja selle agressiivne pealesurumine ning relativism tegelikult.“

Hispaanias kutsus vastuoluline seadus siiski esile teravat pahameelt. Hispaania Sotsialistliku Tööpartei ja Podemose liikmed ning feministlikud organisatsioonid esitasid isegi küsimuse, kas ei ole nende algatatud kultuurirevolutsioon läinud liiga kaugele. Ent paraku leiavad sarnased protsessid aset aeglaselt kui kindlalt üha enamates EL-i riikides.

Rzymkowski rõhutas, et praegune LGBT revolutsioon on laine, mille Poola peab kannatlikult üle elama. LGBT ideoloogia sõidab praegu laineharjal, kuid see laine taandub ükskord. „Paraku kaasnevad praegu tehtavate ja reaalsusest täielikult irdunud otsustega kaotused, mille tagajärjed jäävad mõjutama Lääne-Euroopat veel mitme põlvkonna jooksul.“

Allikas: Remix News