Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Rootsi politseinik: sisserändajatest kurjategijad naeravad meie üle

-
08.07.2021
Rootsi politseinikud töötavad rindejoonel.
© Scanpix

Stockholmis elav Per Holknekt vahendab sotsiaalmeedias politseinik Henrik Axelssoni sõnu, kes kirjeldab, kui raskeks on muudetud Rootsi politseinike elu multikultuurses, sisserändajatest tulvil riigis.

′′Nad (Rootsis elavad migrantidest kurjategijad) sülitavad su peale, kutsuvad sind tussuks ja hooraks, nad naeravad su üle ja ütlevad, et sa ei saa neile midagi teha.

Nad näitavad oma jõukust sotsiaalmeedias ja avalikus ruumis. Nad sõidavad ringi autodega, mille igakuine kindlustus on suurem kui kogu sinu kuupalk.

Kui nad milleski süüdi mõistetakse, saavad nad karistusele rohkem soodustusi kui jõulumüük seda teeb. Nad seisavad ja ootavad sind, kui sa töölt lahkud, nad seisavad su kodu juures, nad mõnitavad su peret, nad varustavad su lapsi narkootikumidega ja kusevad su laste peale, kui nad neid röövivad.

Õiglus, mille eest sa võitled, tehes oma töö- ja ületunde, esitades oma tuludeklaratsiooni ja täites kõik bürokraatlikud mallid, selle peale kehitavad nad ainult õlgu. Nad võtavad sinu vanaemade vara, esinedes kellegi teisena. Kui püüad karjuda, et nad tuleb peatada, siis noogutab alati keegi nõustuvalt pead, kuid midagi ei juhtu. Aastad mööduvad, aga midagi ei juhtu.

Ühel päeval saad kuuli ning lahkud siit ilmast elust ja oma perest. Taaskord tõstetakse häält, et on vaja midagi ette võtta. Aga miski ei muutu, sest oleme riik, kus räägitakse ainult õigustest ja mitte kunagi kohustustest. Riik, kus kahtlusalused on tähtsamad kui nende sihtmärgid.

Kui sa maksad politseiniku tööd tehes oma eluga, nimetatakse sind paremal juhul kangelaseks, samas kui su alaealine mõrtsukas saab ainult neli aastat.”

Rootsis asuvas Göteborgi linnas sai juuni viimasel päeval aset leidnud tulistamises haavata politseinik, kes suri haiglas. Kogu riik vappub sisserändetaustaga kuritegevuses, mida näeb-kuuleb tänavatel plahvatustes ja tulistamistes.

Allikas: Facebook