Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallas kuulutas ühiskonna kaheks jagatavaks

-
09.07.2021
PortoRollo valitsuse esitlemine
© UU

Eesti liberaalsel valitsusel ja presidendil on kombeks otsida põhiseaduslikke riiveid, diskrimineerimist ja inimõiguste rikkumist igast kohast, kus see takistab globalistlike “väärtuste” juurutamist, aga seal, kus on olemas riive, ei tundu neile see probleemiks olevat.

Peaminister Kaja Kallas märkis neljapäeval valitsuse pressikonverentsil, et olukorras, kus koroonaviiruse leviku tõkestamiseks tuleb hakata taas piiranguid kehtestama, saavad vaktsineeritud inimesed rohkem vabadusi.

Kahtlemata on vaktsineeritus oluline ja selle läbi teinud inimesed saavadki vabamalt liikuda, kuid selline rõhutatud vahettegemine peaministri poolt tundub kahekeelsena, sest just ALDE-liberaalid on alati rõhutanud, et ei tohtivat inimesi mingiteks eelistatud või vähemeelistatud gruppideks jagada.

Kaja Kallase valitsuse puhul on aga tavaliseks saanud see, et kõik need asjad, mille puhul opositsioonis olles tõsteti viivitamatult kära, on võimul olles neile ühtäkki lubatud. Kallas alustas ju peaministripõlve sellega, et keeldus Riigikogu ette tulemast, kuigi veel kuu aega enne seda nõudis ta Jüri Ratast päeva jooksul saadikutele aru andma.

Peaminister ei tohiks nii rõhutatult teatada, et vaktsineeritutest saab priviligeeritud grupp, seda enam, et tema valitsemise ajal on vaktsiinidest ja vaktsineerimisest naljanumber tehtud ning nüüd üritatakse ärevusse aetud inimesi kaitsesüstimisele meelitada. Kuigi vaktsineerimine protsessina on õige, pole seda viis, kuidas tänane valitsus seda korraldanud on.