Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Propaganda, mida ei olevat – “Me tuleme teie laste järele”

-
09.07.2021
Nad ootavad. Ja tegutsevad vargsi. Pilt on illustratiivne.
© Scanpix

San Francisco gaykoor postitas Youtube keskkonda oma laulu, milles otseselt lubab konservatiividele, et vaikselt ja märkamatult muudab nende lapsed endasugusteks.

“We are coming for your children” ehk “Me tuleme teie laste järele” – see on kõige otsesem enesepaljastus ähvarduse vormis. Seejuures julgevad nii Euroopa Liidu kui kogu liberaalse Lääne poliitikud süüdistada Ungarit ja Poolat ebademokraatlikkuses, sest seal ei lasta LGBT-l laiutada.

Sõnades öeldakse: “You say we all lead lives you don’t respect. But you’re just frightened. You think that we’ll corrupt your kids if our agenda goes unchecked. Funny, just this once, you’re correct.”

Kaudses tõlkes kõlab see niimoodi: “Te olete lihtsalt hirmul. Te arvate, et me rikume teie lapsed, nii et seda ei märka. Naljakas, just see üks kord on teil õigus.”

Kommenteerib ühiskonnateadlane Peeter Espak: “USAs kütab praegu esiuudistes kirgi ühe geikoori loodud laul pealkirjaga “Me tuleme teie laste järele”, mille sisuks “teie laste ümberpööramine uude ideoloogiasse”. Ametlik video on nüüdseks maha võetud, kuid levib endiselt kõikjal. Igaljuhul on osad jõud läänemaailmas läinud peast täiesti segi ning radikaliseerunud – ja ühtlasi seletab see loomulikult ka asjaolu, miks Trumpi toetus geide seas kasvas nelja aastaga kolmandikuni ning üldse eri vähemused hakkavad üha rohkem liikuma just vabariikliku partei poole. Tõenäoliselt tuleneb selline liikumine just asjaolust, et üha enam eri vähemustesse kuuluvaid inimesi ei taha osaleda vasakpoolsetes, liberaalsetes ja globalistlikes propagandamehhanismides ja ajupesuprogrammides, vaid soovivad olla lihtsalt normaalsed inimesed.”

We Are Coming For Your Children (San Francisco Gay Choir)

‘We’re Coming for Your Children’: SF Gay Men’s Chorus Threatens to ‘Corrupt Your Kids’ in Revolting Video