Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Visiit ainult valitutele: ebameeldivusi pelgav Kaja Kallas teeb osadele kohtumise võimatuks

-
13.08.2021
Kaja Kallas

Täna hommikul tuli uudis, et peaminister Kaja Kallas (Reformierakond) väisab Järva- ning Raplamaad, nipp on aga selles, et kohalike elanikega toimuvatele kohtumistele on sissepääs vaid Covid-tõendiga. Veelgi põnevam – samas on teada, et ei Raplas ega Paides pole tasulise testimise võimalustki (tasuta testimisele pääseb arsti saatekirjaga, mis omakorda eeldab haiguskahtlust), rääkimata sellest, et muudes paikades asuvates testimiskohtades tuleb testi aeg ette broneerida ning tulemused selguvad sugugi mitte samal päeval.

Seega tekib vägisi küsimus, kas kohtumised ongi kavandatud üksnes vaktsineeritutele, et vältida peaministrile ebamugavat poleemikat ja vaenulikke küsimusi?

Tavapärane loogika kergitas eelmisest küsimusest tuleneva, lähitulevikku suunatud küsimuse: mis saab kohalike omavalitsuste valimistest: kas valimisjaoskondadesse sisenemisel ei kavatseta sarnaseid piiranguid kehtestada, suunates antivaxeriteks tembeldatud kodanikud sujuvalt e-valima või kõrvaldada nad sujuvalt üldse valimistest.