Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Okupatsioonide muuseumist Vabamu on saanud vasakliberaalide propagandistlik mülgas

-
26.08.2021
Kunagisest okupatsioonide muuseumist on saanud propagandakeskus.
© UU

Alles see oli, kuid nn okupatsioonide muuseumis Vabamu tutvustati noortele LGBT agendat, nüüd teatatakse, et koostöös organisatsiooniga Peace Action Community Estonia (PACE) toimub seal rändeteemaline toidu- ja kinoõhtu.

BNS vahendab: “Õhtu programmi on valitud filmid PACE loodud kassetilt “Rääkimata lood”, mis tutvustavad teistest maadest Eestisse jõudnud inimeste kogemusi, unistusi ja hirme. Õhtu lõpetab Andres Keili lühidokumentaalfilm Tartus elavast Süüria tüdrukust. Lähis-Ida põnevaid toite tutvustab ja pakub Marhaba.”

„Rände temaatika on eestlaste seas alati palju kirgi kütnud ja sellega on seotud palju hirme ja vääriti mõistmisi. Võõrast kultuurist pärit ning võõras keeles rääkivas rändajas ei osata sageli näha inimest, kes vajab mõistmist ja ärakuulamist. Ent ometi see nii on. Vabamus toimuval üritusel tahame näidatavate filmide kaudu tuua vaatajateni rändajate inimliku poole ning avada nende elu läbi nende endi vaatenurga,“ ütles Vabamu kuraator Piret Karro.

Seega on Eesti ränka saatust kajastama pidanud muuseum asunud tutvustama võõraste saatusi ja propageerima sisserännet. See ei ole enam meie rahvusriigile ja ajaloole suunatud asutus, vaid propagandakeskus, millel pole Eestiga enam midagi ühist. Rahvusmeelsed eestlased võiksid juba mõelda, kas maksab enam jalga sinna tõsta.

Vabamu pidanuks olema koht, kus eestlane ja teisestki rahvusest Eesti inimene näeks meie endi saatust, nüüd aga saab sealt vaid sorts homoagendat ja migratsioonireklaami.

Mis aga puutub kuraator Piret Karrosse, siis Vikipeedia andmetel on ta õppinud Sorose Kesk-Euroopa Ülikoolis soouuringuid – pole siis ime, et okupatsioonide muuseumist on saanud soroslik propagandakeskus.

UU