Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Brasiilia koroonapolitsei hakkas keset jalgpallimängu argentiinlasi väljakul taga ajama

-
06.09.2021
Argentina koondis
© Scanpix

Niinimetatud koroonahulluses lähevad inimesed iga päevaga üha lollimaks, nüüd vahendavad meediakanalid, kuidas Brasiilia koroonapolitsei proovis MM-valikmängu alguses Argentiina vutitähti arreteerida, sest nad oleks pidanud viibima karantiinis.

Pühapäevases MM-valikmängus nende kahe meeskonna vahel asusid Brasiilia terviseametnikud argentiinlasi taga ajama niipea, kui oli kõlanud avavile. See koroonatsirkus loomulikult katkestas kahe kaotuseta püsinud meeskonna mängu.

Tegelikult algasid sündmsued juba poolteist tundi enne valikmängu, kui Brasiilia meedias ilmusid esimesed uudised, et kohalik terviseamet nõuab nelja Argentiina koondislase riigist väljasaatmist. Nimesid ei mainitud, kuid nende tuletamine polnud väga keeruline: Brasiiliasse sisenemisel kehtib karantiinikohustus viimase kahe nädala jooksul Ühendkuningriigis viibinud isikutele ning Argentiina koondislastest mängivad Tottenham Hotspuris Giovani Lo Celso ja Cristian Romero ning Aston Villas Emiliano Buendia ja Emiliano Martinez.